Magazin

Provod za doček, ali i reprizu, u kafani Bajka

Provod za doček, ali i reprizu, u kafani Bajka

Kafana Bajka smeštena je u srcu Košutnjaka. Nalazi se na adresi Kneza Višeslava 88, u blizini Avala Filma i Filmskog grada. Najbliža je gostima koji dolaze sa Banovog brda, Vidikovca, Rakovice, ali i svih drugih delova Beograda.

 

Reč je o modernoj kafani, koja je otvorena pre četiri godine, odnosno 2017. godine. Ušuškana je od gradske vreve i gužve. Poznata je po kafanskom ambijentu i provodu, a to podrazumeva opuštenu atmosferu i karirane stolnjake, koji su prepoznatljivi detalji.

 

Bajka ima profesionalni sistem za ventilaciju i klimatizaciju, ozbiljan zvučni i svetlosni sistem, kao i svu potrebnu infrastrukturu da bi gosti u njoj uživali. Kapaciteta je 500 ljudi, a poseduje veliki parking.

 

Provod se organizuje radnim danima - četvrtkom, petkom i suboto, a organizuje se i Nova godina.

 

Osim širokog izbora pića u ponudi su jela iz bogate domaće kuhinje. Sva jela se prave od izuzetno kvalitetnih namirnica i isključivo od domaćih proizvoda.

 

Bajku mnogi poznaju po tome što je stvorila mnoge, sada velike, zvezde na estradi, a ovde često nastupaju i pevači iz popularnog takmičenja Zvezde Granda.

 

Ovde se organizuju i sve vrste proslava - svadbe, venčanja, korporativne proslave, proslave rođendana, kršenja, rođenja deteta, proslave punoletstva, kao i momačke ili devojačke večeri.

 

Nova godina kafana Bajka

 

Kada je u pitanju kafana Bajka Nova godina će biti fantastična, jer će za odličan provod za docek biti zaduženi Peca Petaković i Jovana Cona Korugić.

 

Svi koji su bili na Pecinom nastupu znaju da atmosferu dovodi do tačke usijanja. Odličan utisak je ostavio i na žiri Zvezda Granda. Često nastupa u prestoničkim klubovima.

 

Jovana Korugić i dolazi iz Beograda. Po profesiji je komunikolog, a pored muzike obožava ples i folklor. Takođe se takmičila u Zvezdama Granda.

 

Cena od 25 evra odnosi se za restoranski sto i banket sto, a 30, 35 i 30 evra za ove stolove i banket. Cene zavise od pozicije.

 

Bajka organizuje i besplatnu reprizu Nove godine, uz Zvezdanu i Savu Perića.

 

Ovu ponudu, ali i sve druge, proverite i rezervišite na broj telefona 062 111 22 33.

A.K.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner