Magazin

Postoji li idealan poklon za Novu godinu?

Postoji li idealan poklon za Novu godinu?

 Novogodišnji praznici samo što nisu, i pored večitog pitanja „Kuda za doček?“ pitamo se i „Šta pokloniti najdražima?“ Da li postoji idealan poklon, odmah ćemo vam reći – da, postoji!

 
Taj poklon ne možete pronaći u tržnom centru ili možda kroz online kupovinu. Najbolji poklon za doček Nove godine jeste taj da budete sa ljudima koje najviše volite!
 
Ako ste od onih koji su glavni kada je reč o organizaciji, budite sigurni da nema lepšeg poklona za vaše najbliže prijatelje od toga da ovu ludu noć provedete zajedno i da se provedete kao nikada pre! Organizatori, papir u ruke i beležite sledeće:
 
- Kakav provod najviše volite vi i vaši prijatelji?
- Koje vam je omiljeno mesto?
- Koju muziku volite da slušate u noćnom provodu?
 
Kada odgovorite na ova tri pitanja, sledi raspitivanje – gde za doček nastupaju vaši omiljeni bendovi, koje su cene karata, kakve su ponude za kafane, klubove ili restorane. Nakon toga se bira mesto i rezerviše. A onda sledi iznenađenje za sve – kako za vas tako i za vaše prijatelje.
 
Jedan od najjednostavnijih i najlepših poklona jeste upravo taj! Istovremeno ćete preuzeti organizaciju, naročito ako vaši prijatelji ne vole planiranje, obradovaćete ih i obezbediti najluđu noć u godini!
 
Za ovaj poklon nije vam potrebno obilaženje prodavnica niti traganje preko interneta, sve što je potrebno jeste da dobro poznajete svoje prijatelje i da iza sebe imate dugu istoriju sjajnih zajedničkih provoda!
 
Obezbedite i sebi i svojim prijateljima idealan poklon za doček – pozovite 062-262-212, odaberite omiljeno mesto u Beogradu za provod i sa nestrpljenjem čekajte 31. decembar!

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA