Magazin

Poseban doček u Beogradu - hotel Mama Shelter

Poseban doček u Beogradu - hotel Mama Shelter

Mama Shelter je mesto u kome možete da obedujete, ali i da prespavate. Nalazi se u srcu grada, duž Ulice Kneza Mihaila, pešačke uliceBeograda. Ovde ima 125 soba koje je dizajnirao Jalil Amor. Obezbeđen je parking ispod tržnog centra Raijćeva, gde se Mama nalazi.

 

To je deo lanca Mama Shelter, koji se nalazi i u Bordou, Lilu, Londonu, Los Anđelesu, Luksemburgu, Lionu, Marseju, Parizu, Pragu, Rio de Žaneiru, Tuluzu. Odabran je Beograd, kao balkanski grad koji beleži napredak.

 

Kako navode, od prepunih terasa kafića do obala Dunava ili Save ispunjenih smehom, od pomodnih ulica istorijskog centra do mračnih naselja komunističkog doba, gde god se okrenete, mladi se zabavljaju, uspostavljaju i izmišljaju svoj život.

 

U Mama Shelteru možete da rezervišete sto, ali i sobu. Namenjena je i poslovnim ljudima. Mama voli vaše zaposlene i dočekuje vas raširenih ruku kako bi vam pomogli da budete što kreativniji.

 

Zbog toga ovde postoje različite ponude: prijatne radionice ili prostori za sastanke u kojima predložene ideje nikada neće biti loše, domaća jela koja su kuvana s ljubavlju i udobne i dizajnirane sobe, prave čaure u kojima možete da se odmorite bez ikakvih ograničenja!

 

Restoran Mama Shelter zapravo je i picerija i branč. Na meniju se nalaze domaća supa, potaž, humus, taljatele, meze, grilovani losos, pice, kao i deserti. Međutim, ovo je samo deo ponude. Takođe, posebno je zanimljivo što možete da dobijete i poslugu u sobi, popularniji kao "room service".

 

Dostupan je i restoran na krovu, gde možete da doručkujete od 7 do 11 sati, kao i da popijete piće.

 

Otvoreni su i za organizaciju privatnih proslava, kao što je docek Nove godine.

 

Doček Nove godine Mama Shelter

 

Kada je u pitanju Hotel Mama Shelter Nova godina je raznolika i uvek može da se pronađe za svakoga po nešto. Oni koji su odabrali doček baš ovde, prošle godine su imali garantovan provod, ukoliko su ljubitelji di džejinga.

 

U pitanju je bila žurka koja je počela još u 15 sati. U 19 je nastupio DJ Petko, a u 22 Miss Millie.

 

Goste je dočekao koktel dobrodošlice, a dodatna pića bila su dostupna na zahtev, uz dodatnu doplatu.

 

Cena ovakvog dočeka Nove godine bila je 44€ po osobi.

 

 

Prenoćite u Mama Shelteru

 

Kada je reč o smeštaju, ovde postoji nekoliko kategorija. Srednja mama nudi uživanje z blaženstvu od 215 m2 sa svime što je potrebno za izvrstan boravak: posteljinom sa posteljinom sa pet zvezdica, TVom od 40 inča, besplatni vifijem, mini frižiderom i radni stolom.

 

Tu je i Velika mama - prostor od 236 do 344 metara kvadratnih posebno je dizajniran za udobnost i zadovoljstvo. Ovo će biti nezaboravan boravak, u neverovatno izdašnoj i prijatnoj sobi (King and Queen size krevet i posteljina sa 5 zvezdica) sa TV-om od 40 inča, internetom i besplatnim filmovima.

 

Treća opcija je XXL Mama. Boravite u površini od 400 do 527 kvadratnih metara vrhunskog komfora. Ova soba opremljena je svim potrebnim udobnostima: posteljina sa 5 zvezdica, 40-inčni TV sa besplatnim filmovima, besplatnim bežičnim internetom, mini frižiderom i radnim stolom za one koji žele da rade u ovom mehuru koji je sjajan izvor inspiracije.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: