Magazin

Poklanjajte originalno ove sezone!

Poklanjajte originalno ove sezone!
Stiže nam sezona slava, praznika, nova godina. Svakako, tu će se uklopiti i poneki rođendan! Imaćemo mnogo razloga da obradujemo najdraže, a da li ćemo imati dovoljno ideja? To je pitanje koje ne bi trebalo da vas plaši. Nove destinacije, dugo željeni džemper, dostava cveća, karte za košarkašku utakmicu... Budite maštoviti i kreativni, proširite vidike, razmislite dublje o osobi kojoj poklanjate i ideja će se roditi sama. 
 
Putovanje
 
Postoji li lepši poklon za dragu osobu od toga da zajedno sa vama otputuje na neko novo, lepo mesto? Osim divnih zajedničkih trenutaka i stvaranja uspomena, imaćete priliku da saznate nešto novo, upoznate druge predele i ljude, okusite specijalitete. Koliko će dugo trajati putovanje, nije bitno, jer je i jedan dan dovoljan da ovakav poklon bude zaista upamćen. A što je najvažnije, iskreno će obradovati osobu kojoj ste ga namenili. Male su šanse da joj se ovakav gest ne dopadne, a posebno ako je u pitamju nova godina! 
 
Krpice
 
Kupovina odeće i obuće u većem broju slučajeva stvara zadovoljstvo devojkama, ali često i jačem polu. Umesto da sami odaberete neki komad, povedite dragu osobu u šoping. Odvojite celo jutro ili posle podne za šetnju po buticima, a ako postoji neki omiljeni brend onoga kome poklanjate, izbor je olakšan. Razgledajte, isprobavajte i na kraju obavezno kupite. Svakako, ovde ne treba izostaviti kafu ili ručak tokom pauze ili nakon obavljenoh posla. Neka ugođaj bude potpun!
 
Cveće
 
Šta žene može da gane svaki put? Cveće, naravno! Bilo da je jedna ruža ili šareni buket, ovim se pokazuje izuzetna pažnja osobi. Da bi iznenađenje bilo veće, neka dostava cveća obraduje vašu dragu žensku osobu. Pošaljite joj svoj poklon dok radi ili u večernjim satima, kada najmanje očekuje. Obradujte je omiljenim vrstama cveća uz originalnu poruku ili neki drugi, manji poklon, koji ćete dodati. 101 ruža ne mora da bude uvek opcija, jer je, iako romantičan gest, pomalo i kliše. Savetujte se sa stručnjacima, napravite neobičan aranžman, dodajte voće, balone. Budite originalni, jer trud se uvek vidi!
 
Sport
 
Malo je muškog sveta koji ne voli bar nešto od sportova, koje ujedno verno i prati. Ukoliko niste ljubitelj ovih manifestacija, nova godina je prilika da okrenete list i podelite jedan ovakav događaj sa dragom osobom. Poklonite mu ulaznice za utakmicu omiljenog tima, povedite ga na veliki sportski događaj od nacionalnog značaja, priuštite mu da poseti muzej fudbalske ekipe za koju navija. Ukoliko ste i vi vatreni navijač, još lakše ćete se uklopiti, a ukoliko navijate za drugi tabor – priuštite mu kartu više, da povede najboljeg druga. 
 

Spremili smo za Vas: