Magazin

Počela je druga sezona serije U klinču - Šta nas očekuje?

Počela je druga sezona serije U klinču - Šta nas očekuje?

Da li ste pratili prvu sezonu serije "U klinču"? Tada su sve oči bile uprte u pevača Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage. Pokazao se kao odličan glumac, koji je bio rame u rame sa kolegama sa seta.

 

 

Danas je prikazana i prva epizoda nove sezone. I dalje se emituje na prvom prgramu RTS-a, sa početkom od 20 sati, radnim danima. Imaće ukupno 30 epizoda. 

 

Prva epizoda počela je sa žurkom, a ko zna, možda vidimo i kako izgleda neki docek!

 

Voyage je za medije otkrio da će druga sezona biti još dinamičnija, da sve likove čekaju nove prepreke, a posebno njegov lik - Aljošu, koji neće znati da se izvuče iz ljubavnog trougla.

 

Uprkos tome što je serija fokusirana na mlađe gledaoce, odnosno tinejdžere, producent i kreator serije Aljoša Ćeranić kaže da je uspela da privuče i druge generacije.

 

A evo i kratkog opisa šta nas očekuje u novoj sezoni!

 

Nova sezona "U klinču"

 

Iako su Aljoša i Iskra na kraju prve sezone bili na početku srećne veze, iznenadni povratak bivše Aljošine devojke Tee sa studija u Milanu uneće nemir i napetost u ovaj odnos.

 

Nakon velikog muzičkog hita, Aljošina karijera dobija svoj zasluženi zamah, ali brojni ljubavni i porodični problemi, kao i kriza samopouzdanja i kreativnosti, staviće ga na svojevrstan test.

 

I ostale članove Aljošine ekipe čekaju brojni izazovi u novim epizodama!

 

Nakon što su postali ravnopravni poslovni partneri, sestra i brat, Vanja i Filip, moraće da se suoče sa brojnim problemima ove saradnje.

 

Simke, koji se još uvek nije sasvim oporavio od ličnih krahova iz prve sezone, prolaziće žestoku bitku sa samim sobom, ali i sa problemima koji se tiču voljene baka Anke.

 

Naposletku, povratak Mire i Velje Kovač iz banje u kojoj je Velja bio na oporavku nakon infarkta i drame oko kluba Velter, doneće novi, idiličan početak za njihov brak, samo da bi ih nove okolnosti ponovo bacile u ring.

 

I, naravno, njihova mlađa ćerka, a Aljošina sesra Milica, učiniće sve da im se životi ne vrate u normalu.

 

Da podsetimo, u seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, Anastasia Mandić, Vladan Gajović.

 

A.K.

 

Foto: Print screen / You Tube / Južni vetar

Spremili smo za Vas: