Magazin

Party Time bend i Katarina Sotirović za doček Nove 2020. godine u Lobby event centru

Party Time bend i Katarina Sotirović za doček Nove 2020. godine u Lobby event centru

Da li ste spremni za 31. decembar? Vremena je još malo!

Kada je u pitanju doček Nove godine Lobby je angažovao Katarinu Sotirović, Party Time bend, a nakon ponoći trubače!

 

Katarina Sotirović i Party Time band

 

Katarina Sotirović je nekadašnja pevačica Koktel benda. Profesionalnu karijeru započela je 1997. godine. Od 2000. do 2007. bila je u bendu, a potom je snimila svoj album "Devojka za udaju".

Na scenu se vratila novom pesmom pod nazivom Vrelina nakon pauze od 12 godina. Pesmu je snimila sa Milanom Stankovićem, poznatijim kao Sevdah Bejbi, a snimljen je i spot.

Udata je za košarkaša Aleksandra Rašića i imaju dvoje dece - Juliju i Davida.

Prošle godine je nastupala na Beoviziji sa grupom Koktel Balkan. Osnivač benda je njen kolega iz Koktel benda Bojan Jeremić.

Katarina danas nastupa sa Party Time bendom iz Beograda. Čini ga postava od sedam članova: muški i ženski vokal, saksofonista, ujedno i frulaš, gitarista, bas gitarista, klavijaturista i bubnjar. Članovi benda su akademski školovani i profesionalni muzičari, odnosno: Filip Mitrović, Aleksandar Mitrović, Ivan Milićević, Ivica Đokić, Dejan Šarčević, Bojan Boljanac.

Bend je aktivno počeo da svira na proleće 2014. godine.

Njihov svaki nastup krasi vrhuska svirka, pozitivna energija, atraktivan i elegantan scenski izgled, kao i sjajan repertoar. Osim večitih muzičkih numera, čine ga i najnoviji hitovi svih muzičkih žanrova.

Bend je opremljen vrhunskom zvučnom opremom i modernom rasvetom.

Party Time bend pripada grupaciji Vivo bendova, koji su među najtraženijim bendovima u Beogradu i celom regionu.

 

Lobby Event Centar

 

Lobby event centar je glamurozan i savremeni prostor za dešavanja, koji se nalazi nedaleko od centra Beograda u ulici Viline Vode broj 5.

Raspolože prostorom od 550 kvadrata, galerijom od 350 kvadrata, balkonom od 50 kvadrata i dvorištem od 400 kvadratnih metara. Parking je kapaciteta 200 vozila.

Restoranski prostor je predviđen za 450 sedećih mesta ili 1.000 mesta za stajanje kada se organizuje koktel zabava.

Lobby Event Centar je divan, veliki prostor u kom će se svaki gost osećati veoma prijatno! Urađen je u kombinaciji cigla i drveta, pa predstavlja savršen ambijent u kojem ćete uživati, kako u prijatnoj atmosferi tako i u odličnoj muzici i ukusnoj hrani.

Kuhinja u kojoj se spremaju gastronomske čarolije urađena je po najvišim standardima.

Lobby je poznat po organizovanju luksuznih događaja, a kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Lobby Event Centar je sigurno među najboljima.

 

Kako da rezervišete karte za doček u Lobby event centru?

 

Kada je u pitanju Nova godina Lobby je pripremio različite cene.

Karte koštaju 40 € za mesta za barskim stolom sa barskim stolicama i to je plava zona (podrazumeva se neograničeno piće i kompletna večera). Cene od 50 € do 80 € rezervisane su za sedenje za svečanim stolom (takođe neograničeno piće i kompletna večera). To su: zelena zona 50 €, srebrna zona 60 €, crvena zona 70 € i zlatna zona 80 €.

Predjelo podrazumeva tri vrste sira, rolate, pite, kanapee, salate, grilovano povrće, pekarksi krompir, a glavno jelo špikovani teleći but sa barbique sosom i njokama, pene sa piletinom i tikvicama, pesto sos, mešani domaći roštilj i tako dalje. Za desert vas očekuju voćni ražnjići i sitni kolači.

Ukoliko vam se ova ponuda dopada, pozovite ili pišite na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp) ili na 061 / 3 123 555.

Ako vas zanimaju i druge ponude, pročitajte: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner


Popularne ponude