Magazin

Odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu

Odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu

Učinite pravu stvar za sebe, odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu i napravite prvi korak u izgradnji uspešne karijere profesionalnog frizera. Iskoristite priliku da otkrijete i savladate vrhunske tehnike i najveće tajne frizerske profesije, kako biste stečenim znanjem i veštinama, ukomponovanim sa vašom kreativnošću, postali prepoznatljivo ime u svetu jednog od najtraženijih zanimanja današnjice.

 

Brojni su razlozi zbog kojih je frizerski kurs decenijama unazad izuzetno popularan i privlačan velikom broju ljudi. Na prvom mestu, biti dobar frizer znači da vam je put ka stabilnom poslu i neograničenim mogućnostima zarade otvoren. Na vama, vašem umeću i posvećenosti je da li ćete i u kojoj meri tu priliku iskoristiti. Kao frizer možete raditi bilo gde u svetu i to ne samo u salonima, već i: na luksuznim kruzerima, u prestižnim hotelima, fllmskim produkcijama ili biti mobilni frizer, koji po pozivu odlazi kod svog klijenta.

 

Ukoliko ste i vi trenutno u potrazi i nastojite da za sebe odaberite najbolji frizerski kurs u Beogradu, toplo vam preporučujemo da to bude neki od frizerskih kurseva koje organizuje lider frizerske edukacije u regionu, prestižna Akademija Panjković.

 

 

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

 

 

Frizerski kurs Beograd na Akademiji Panjković osmišljen je tako da ga mogu pohađati svi, bez obzira na godine ili prethodno iskustvo. Namenjen je kako apsolutnim početnicima u profesionalnom frizerskom svetu, tako i iskusnim frizerima koji žele da se upoznaju sa aktuelnim modnim trendovima, ovladaju najnovijim tehnikama frizerskog umeća ili poboljšaju one koje već u poslu primenjuju.

 

Izuzetna reputacija i ugled, višedecenijska tradicija i fantastične karijere diplomaca Akademije Panjković, najbolja su preporuka da i vi izaberete upravo ovaj frizerski kurs Beograd. Ukoliko uspešno savladate teorijska i praktična znanja i obuke, prođete sve testove za proveru znanja i položite završni ispit, očekuje vas sertifikat koji je prihvaćen i u inostranstvu, kao i preporuka za budućeg poslodavca koja će vam itekako značiti pri zapošljavanju.

 

Stručna obuka za koju su zaduženi vrhunski profesionalci, rad na klijentima – modelima, korišćenje najkvalitetnijih materijala i rad sa najmodernijim profesionalnim priborom, kao i mogućnost učešća na elitnim modnim eventima, takođe, izdvajaju frizerski kurs Beograd akademije Panjković od ostalih koji se na tržištu nude.

 

Ukoliko ste zainteresovani da pohađate: kurs za ženskog frizera, kurs za muškog frizera, individualni kurs za frizera ili kurs za nadogradnju kose, pozovite +381 63 60 80 93. Upis je u toku!

N.T.

Spremili smo za Vas: