Magazin

Novogodišnji ukrasi

Novogodišnji ukrasi

 

Ono što Novu godinu čini toliko posebnom je sigurno osećaj koji imamo kada hodamo gradom, gledamo izloge, a tamo, svi do jednog, donose novu radost na našim licima. Svaki kutak grada je ukrašen drugačijim stilom, a opet, svaki od njih mami uzdahe. Nova godina nas podseća na lepa vremena, na mamu i tatu kako nam ujutru predaju poklone, na bakine kolače koje sprema posebno za to veče. 

Od malih nogu imamo taj jedan poseban ukras koji smo dobili od drage nam osobe i koji uvek moramo baš mi da stavim na jelku. Taj ukras nas vodi u detinjstvo i vraća nas u najlepša vremena kada nismo razmišljali šta nam donosi doček 2016 godine, već o tome da li će mama da spremi lepe kolače, da li će program na TV –u biti zanimljiv, koju drugaricu će mama pustiti da slavi Novu godinu sa nama.
 
Sada imamo mnogo gore probleme oko dočeka 2016. Da li će nas šef pustiti ranije, da li će plata biti na vreme isplaćena, da li imamo šta da obučemo, gde ćemo da izađemo, sa kim, da ne pričamo još o ženskim problemima šta obući, kako kosu namestiti. Sve ovo stvara u nama neki osećaj zabrinutosti i počinjemo Novu godinu da gledamo kao obavezu.
 
Zaboravili smo kako smo kao mali sami ulepšavali Novu godinu. Pravljenje ukrasa u školi, zajednički trenuci sa porodicom u božićnoj kupovini, slanje čestitki porodici i prijateljima, sve ove stvari polako nestaju, a na nama je da se vratimo starim dobrim vrednostima.
 
Samo kada bismo se setili kako nam je bilo lako kada smo bili mali i razmišljali samo o tome kako će nam biti lepo, tada bismo mogli da se opustimo i uživamo u praznicima koji nam donose lepe trenutke sa porodicom i prijateljima i koji ne bi trebali da nose u sebi opterećenje.
 
Zato setite se svog omiljenog ukrasa iz detinjstva, zatvorite oči i dopustite da vas odvede na beskrajno putovanje i najlepše trenutke. Tako pokušajte da se osećate cele godine. Videćete da pozitivan unutrašnji osećaj budi samo lepo u vama i oko vas. 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA