Magazin

Novogodišnja noć u restoranu Hollywood Ledine

Novogodišnja noć u restoranu Hollywood Ledine

Novogodišnja noć u restoranu Hollywood Ledine biće savršena prilika da uživate u ekskluzivnom ambijentu i doživite prijatne trenutke za pamćenje. U svom luksuznom stilu kojim odiše ceo ambijent imaćete priliku da se opustite i zajedno sa vašim najdražima uđete sa stilom u novu godinu koja sledi.

 

 

RESTORAN HOLLYWOOD LEDINE NOVA GODINA

 

 

Restoran Hollywood Ledine Nova godina je jedan od najlepših prostora u Beogradu koji će vam prirediti doček Nove godine kakav do sada nsite iskusili. Očekuje vas mnogo iznenađenja kao i vrhunska zabava u kojoj ćete potpuno uživati i prepustiti se svemu što vas očekuje.

 

Luksuz i sofisticirani stil glavne su odlike restorana Hollywood Ledine, zbog čega smo sigurni da će vam se dopasti i da ćete uživati u lepoti ambijenta. Poznato je da su u restoranu Hollywood Ledine nastupale najveće muzičke zvezde koje su obeležile novogodišnje večeri odličnim nastupom. Dara Bubamara , Darko Lazić i Slađa Allegro samo su neki od pevača koji su učinili da doček u restoranu Hollywood Ledine bude nezaboravan.

 

 

Očekuje vas svečana večera koja će zadovoljiti ukuse i onih najzahtevnijih gostiju, a za glavno jelo očekuje vas dinstana teletina kao i piletina kojima je teško odoleti. Za kompletan užitak tu je bogata ponuda domaćih pića, kao i strana pića po promotivnim cenama.

 

Očekujte pravi novogodišnji spektakl i magiju koja će vas potpuno oduševiti i priuštiti vam nezaboravno novogodišnje veče koje ćete zauvek pamtiti.

 

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas: