Magazin

Novogodišnja čarolija u restoranu Easy

Novogodišnja čarolija u restoranu Easy

Novogodišnja čarolija u restoranu Easy na Adi Ciganliji, jedinstven je doživljaj koji Vam, od sveg srca, preporučujemo. Restoran koji pleni šarmom, lepotom i posebnim ambijentom, pruža Vam priliku da iskusite novogodišnji glamur u punom sjaju.

 

Restoran Easy nalazi se u prelepom prirodnom okruženju na obali Savskog jezera, odnosno našeg “beogradskog mora” Ade Ciganlije. Nekadašnje ostrvo, а sаdа poluostrvo Adа Cigаnlijа obrаslа je gustom listopаdnom šumom i prošаrаnа zelenim livаdаmа. Ovo nаjveće, nаjlepše i nаjposećenije beogradsko izletište, udaljeno je svega 3 kilometra od centra grada.

 

 

Prirodno bogatstvo Ade Ciganlije nije promaklo ni Karađorđu i knezu Milošu Obrenoviću, pa je daleke 1821. godine proglašena za državno dobro. Ta odluka na snazi je i danas. Snežne pahulje nad ovom prirodnom oazom, u noći dočeka, stvaraju utisak najlepše novogodišnje čarolije.

 

NOVA GODINA RESTORAN EASY 2022

 

Restoran Easy Nova godina 2022 priuštiće Vam čaroliju i svojim elegantnim, glamurozno uređenim enterijerom. Moderno, svedeno i sofisticirano sa odmereneim elementima luksuza, najpribližniji je opis ovog fantastičnog prostora. Dominacija bele boje u savršenom je kontrastu sa pažljivo odabranim i vešto uklopljenim detaljima i dekoracijom. Čaroban pogled, savršeno ozvučenje i rasveta, klimatizacija i ventilacija… sve je podređeno Vašem hedonizmu i uživanju u svakom trenutku boravka u restoranu Easy.

 

Muzički spektakl i vatrena atmosfera ono su što čini da restoran Easy Nova godina bude još atraktivnija i privlačnija brojnim veselim, nasmejanim i raspoloženim gostima. Razigrana družina ovde se, u taktu najvećih i najlepših muzičkih hitova, veseli i nazdravlja do jutra. Izvođači prelepih glasova i snažne harizme, poput Milice Atanacković i Aleksandra Pralice, diktiraju snažan tempo i pozitivnu energiju, a atmosferu vode do tačke ključanja.

 

 

Neograničena konzumacija odabranih pića u kombinaciji sa kulinarskim specijalitetima sa menija svečane večere, osvežiće i oduševiti Vaša čula jedinstvenim ukusima. Ljubazno i gostoljubivo osoblje postaraće se da dobijete uslugu na najvišem nivou i da zadovoljni i nasmejani odete svojim kućama.

 

Restoran Easy Nova godina rezervacije: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory