Magazin

Nova sezona na splavu Na vodi kafana

Nova sezona na splavu Na vodi kafana

 

Nova letnja sezona na splavu Na vodi kafana željno se iščekuje. Očekujemo uskoro objavljivanje tačnog datuma koji će označiti start sezone 2021.

 

Ljubitelji istinskog boemskog i kafanskog provoda su nestrpljivi. Prošli su dugi meseci u kojima nismo mogli da uživano u omiljenom provodu i omiljenim mestima za izlazak. Pandemija, karantini i ograničenja su obeležili period za nama, za koji se nadamo da se više nikada neće ponoviti. Sunce greje u punom sjaju nad Beogradom, devojke mirišu na leto i avanturu a vibracije noćnog života pozivaju na akciju.

 

Nova sezona na splavu Na vodi kafana

 

Jedinstvena atmosfera splava Na vodi kafana nas mami i čeka. Spremni su i izglancani drveni kafanski stolovi i stolice, ispolirane starinske lampe i rustični lusteri, a karirani stolnjaci uštirkani i ispeglani.

 

Nova sezona na splavu Na vodi kafana

 

Na vodi kafana ostaje dosledna svom muzičkom programu. Žive svirke i najveći hitovi narodne muzike. Kao i prethodnih godina, očekujemo vrhunska gostovanja najpopularnijih izvođača, poput: Tanje Savić , Dejana Matića , Amadeus benda , Stoje, Đanija , Slađe Alegro , Peđe Medenice , Dare Bubamare , Slobe Radanovića i mnogih drugih.

 

Splav Na vodi kafana prepoznatljiv je po tradicionalno dobrom provodu i đuskanju sa najvesilijom ekipom u gradu, sačinjenom od gostiju najrazličitijih generacija. Ovo je splav kafana iz koje gosti ne žele da krenu kućama, čak ni kada se uveliko razdani nad prestonicom.

 

Nova sezona na splavu Na vodi kafana

 

Pored raznovrsne ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, probranih rakija i vina, gosti mogu da uživaju i u ukusnim mezetlucima, kao i u najboljem roštilju koji spremaju leskovački majstori.

 

Rezervacije su obavezne i vrše se pozivom na broj062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp). S obzorom da je Na vodi kafana uvek ispunjena do poslednjeg mesta, ne propustite da mesto rezervišete par dana ranije.

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner