Magazin

Nova sezona 2021 na splavu the Money

Nova sezona 2021 na splavu the Money

 

Očekujemo da nova sezona 2021 na splavu the Money uskoro startuje.

 

Sećate li se kultne scene i rečenice: „Ponovo radi bioskop“ iz legendarnog filma "Maratonci trče počasni krug"? Tako smo i mi, posle neplaniranog i neočekivano dugog čekanja, konačno dočekali da čujemo: „Ponovo rade beogradski splavovi!“. Koliko nas je samo ta vest obradovala, teško je opisati.

 

Nova sezona 2021 na splavu the Money

 

 

Opet ćemo uživati u opojnim, prestoničkim letnjim danima i vrelim noćima na beogradskim rekama. Koliko je samo bilo teško čekati da se skockamo, nabacimo najlepše krpice i namirisani krenemo u provod. Nedostajale su nam neprospavane noći provedene na nezaboravnim žurkama i druženja sa urbanim gradskim ekipama.

 

U tom obilju nedostajanja, posebno mesto zauzima splav the Money i sve one uspomene. koje smo na njemu navikli da stvaramo. Konačno smo ponovo zajedno, mi, nova sezona 2021 i splav the Money.

 

Nova sezona 2021 na splavu the Money

 

Počinje sezona nastupa najboljih DJ-eva na splavu the Money, koje ćete teško čuti i videti na drugim mestima. Ovi čarobnjaci dobrog zvuka spremni su da za Vas, na svojim miksetama, miksuju najbolje zvuke RnB i House hitova. Nova sezona ekskluzivnih žurki i ekskluzivnog provoda na splavu Money je pred nama.

 

Luksuzni separei i najskuplji šampanjci spremni su za istinske hedoniste i poštovaoce provoda na elitnom svetskom nivou.

 

Spremni su i već standardno popularni, kao i novi tajni recepti opojnih koktela, koje za Vas mućkaju fenomenalni barmeni.

Najatraktivnije beogradske lepotice i najveći gradski šmekeri deo su ekipe sa kojom ćete se, i tokom leta 2021, na splavu the Money, provoditi do zore.

 

Rezervacije su obavezne i vrše se pozivom na brij 062/262-212 (SMS, Viber, Whatsapp)

 

Spremili smo za Vas: