Magazin

Nova godina uz tamburicu

Nova godina uz tamburicu

Ljubitelji kafane, imamo više nego divne vesti za vas, kafana Limun Žut vam nudi doček Nove godine uz najbolje zvuke tamburice. Ne propustite priliku da se u novogodišnjoj noći fenomenalno provedete uz najbolju muziku, a mi vam predstavljamo ponudu kojoj nećete moći da odolite.

Karirani stoljnaci, fenomenalna vina, najbolja pića, intimna atmosfera i zvuci tamburice, treba li išta više za fenomenalni doček Nove godine? Kafana Limun Žut je mesto na kome ćete se zasigurno osećati domaćinski i gde ćete se fenomenalno provesti na dočeku Nove godine.

Cena dočeka Nove godine u kafani Limun Žut se kreće od 20 do 35 evra u zavsinosti za koje mesto se odlučite. Kafana Limun Žut u novogodišnjoj noći ima specijalnu ponudu za dame, ukoliko vaša ekipa broji 20 članica i želite da najluđu noć provedete baš u ovoj kafani za barskim stolom onda je cena mesta samo 20 evra po osobi. U pomenute cene uračunata je neograničena konzumacija pića i prigodno meze.

Zvuci tamburice učiniće doček nezaboravnim, uživajte u najlepšim boemskim pesmama, zagrlite voljene, pevajte i dočekajte Novu 2018.godinu u vrhunskom raspoloženju.

Ukoliko ste baš vi oni koji znaju da se provode i uživaju uz zvuke tamburice onda je ovo savršen doček za vas. Okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: