Magazin

Nova godina uz Daru Bubamaru u hotelu Majdan

Nova godina uz Daru Bubamaru u hotelu Majdan

Nova godina sve je bliže! Da li ste obezbedili svoju kartu? Ako niste, ovo je broj za vas 062 111 22 33.

 

Ovde ćete dobiti sve informacije pa i one gde nastupa Dara Bubamara!

 

Od 1991. godine ova pevačica nam poklanja svoje hitove. “Košava sa Dunava”, “Ja neću da ga vidim”, “Polje jagoda”, “Pali mali”, “galama”, “Opasan”… Ako volite ovaj put kroz godine i različite stilove, onda se nećete pokajati ako odaberete proslavu uz Daru!

 

Doček Nove godine u hotelu Majdan

 

Kada je u pitanju Dara Bubamara Nova godina mora da bude puna luda energije. Upravo to očekuje sve koji se opredele da docek provedu u hotelu Majdan.

 

Ovde će, uz Daru, nastupati i Sloba Radanović i Aleksandra Mladenović.

 

Veče za pamćenje obezbedićete sebi po cenama od 110 do 150 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali.

 

Uključeno je elegantno mesto za sedenje, kompletna večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

 

 

Hotel Majdan

 

Hotel Majdan je moderan hotel, koji odiše elegancijom i udobnošću. Nalazi se na adresi Mokroluška 174 d, na samom ulazu u grad.

 

Prijatan ambijent pruža sve udobnosti koje nudi hotel sa četiri zvezdice i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Pored izuzetne udobnosti i prijatne i opuštajuće atmosfere, jedan od zaštitnih znakova hotela je širok spektar usluga i pogodnosti.

 

Hotel poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior i senior apartmane. Svaka soba je klimatizovana, ima sef, bešumni mini bar, led TV 32 inča, direktnu telefonsku liniju, fen i besplatan internet.

 

U "a la carte" restoranu pronaći ćete savršena nacionalna jela, koju pripremaju kuvari sa višegodišnjim iskustvom. Restoran ima kapacitet od 56 gostiju.

 

Poseduje dve banket sale, koje su konstruktivno jedinstvene, čija je visina 4.80m bez stubova, a prostiru se na površini od 500 m2 i 900m2.

 

Posebno se ističe luksuzna sala, kapaciteta 350 osoba, koja je namenjena za venčanja, ali i proslavu kada je Nova godina. Poseduje vrhunsku ventilaciju i klimatizaciju. Odlikuje je jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je i parking za 110 vozila, kao i garderoba. Internet je besplatan.

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima sve vise ponuda, pa požurite da rezervišete ovu ili neku drugu na broj telefona 062 111 22 33.


 

Foto: Facebook / OfficialDaraBubamara

A.K.

Spremili smo za Vas: