Magazin

Nova godina u hotelu Compass

Nova godina u hotelu Compass

Da li ste izgubili kompas ili ste i dalje na pravom putu? Posle cele situacije sa virusom korona, ovo pitanje je itekako logično. 

Kompas je navigacioni instrument za orijentaciju, koji nam pomaže da pronađemo  pravac na Zemlji.  Sastoji se od magnetske igle koja se slobodno kreće, rotira oko ose i usmerava prema magnetskom polju Zemlje. Postoji magnetski kompas žiroskop i  satelitski kompas.

Ovo sve sigurno već znate, a da li znate da Beograđani imaju svoj poseban kompas? To je onaj koji uvek usmerava ka lepom druženju, uživanju na reci, dobroj hrani, svečanoj atmosferi.... To je Compass River City.

Ovaj kompas poznat je po proslavama u lepom ambijentu, pre svega svadbama, ali i onima koji se organizuju bilo kojim drugim povodom. Ovde ćete se odlično provesti i za doček Nove godine.

Predstavljamo vam Compass, na adresi Bulevar Nikole Tesle bb.

 

Hotel Compass

 

Hotel Compass zapravo je Compass River City brod, odnosno hotel sa restoranom. Usidren je na Dunavskom keju, pored Velikog ratnog ostrva koje je zaštićeno kao prirodni rezervata. Na taj način nudi potpuno novo iskustvo u Beogradu.

Ovde ćete stvoriti najlepše uspomene za vaš dan i izdvojite se od drugih.

Compass poseduje otmen restoran za svadbe i proslave. U svom sastavu ima zatvorenu salu za proslave, kao i terasu. Na palubi, uz salu, nalazi se letnja bašta sa barom i bazenom tokom letnje sezone.  U baru možete da isprobate i duvanske proizvode. 

Kapacitet zavisi od načina nameštanja sale i terase, a podrazumeva najviše 220 ljudi. Konferencijska sala može da primi do 300 ljudi.

Možete da odaberete nacionalne i internacionalne specijalitete, za koje su zaduženi vrhunski kuvari. Očekuju vas sveže pripremljeni obroci uz hladne i tople napitke. Veliki izbor hrane se služi u okviru švedskog stola, a doručak na reci je jedinstven užitak.

Na raspolaganju je i ljubazno i profesionalno osoblje,  koje je  spremno da ispuni sve vaše želje.

Na brodu se možete odmarati sa vašom porodicom i prijateljima, održati team-building sa kolegama ili ugovoriti sastanke sa poslovnim partnerima. 

Kada je reč o proslavma, brod je pogodan za proslavu krštenja, rođendana, korporativnih proslava, seminara, predavanja ili za bilo koje poslovne ili privatne svečanosti. Naravno, tu je i doček Nove godine!

Ukoliko vam je potreban smeštaj za goste ili poslovne partnere, ili sami želite da prenoćite, hotel u ponudi ima 86 soba i apartmana. Očekuju vas standardne i premium sobe. 

Brod hotel je prijateljski raspoložen i za ljubimce, ali je potrebno da ih kontaktirate pre dolaska, kako bi im obezbedili najbolju moguću udobnost.

 

Nova godina u hotelu Kompas

 

Kada je u pitanju Nova godina Compass hotel je prošle godine imao izuzetno primamljivu ponudu. Neograničeno piće i kompletna svečana večera koštali su od 35 evra. Naime, cene su bile u rasponu do 50 evra u zavisnosti od zone i pozicije stola. 

Program je organizovan u svečanoj sali, gde su nastupili Žarko Madžić (Zvezde granda) i Anđela Kostić sa La Perla bendom. U restoranskoj sali sve godte je zabavaljao fenomenalan duo Charlie Chords.

U iščekivanju kasne jeseni i zime, kada ćemo razmišljati o provodu za doček 2021. godine, podsećamo vas da ćete na našem sajtu imati sve informacije pravovremeno. 

 

Spremili smo za Vas: