Magazin

Nova godina splavovi

Nova godina splavovi

Nova godina splavovi najbolja su potvrda da provod na beogradskim rekama nije rezirvisan isključivo za tople dane i letnju sezonu. Većina popularnih splavova opremljena je pokretnim krovovima, vrhunskim grejanjem i izolacijom, tako da će Vam i tokom hladnih dana biti prijatno i toplo. Noćni život na vodi aktivan je i atraktivan i tokom zime, a vrhunac dostiže u najluđoj novogodišnjoj noći.

 

Svi koji su dočekali jutra na splavovima, znaju da ništa ne može da se meri sa svitanjem na reci. Posebno je magično i moćno svitanje prvog januarskog jutra u Novoj godini. Nova godina splavovi su najlepši način da zakoračite u nove avanture, uspehe, ljubavi...

 

Među brojnim prestoničkim splavovima, svi poštovaoci različitih muzičkih žanrova i ritmova, mogu pronaći omiljeno mesto za sebe.

 

 

Za zaljubljenike u domaću, zabavnu i narodnu muziku, vrhunski provod na splavovima garantuju gostovanja najpopularnijih bendova i pevača, kao i najvećih zvezda domaće muzičke scene. Najbolja, domaća i strana, DJ imena postaraće se za ljubitelje elektronskog zvuka.

 

Bez obzira na muzički repertoar, vreo i žestok provod je garantovan na svim splavovima, a najjača erupcija pozitivne energije je, upravo, za doček Nove godine. Najkvalitetnije ozvučenje, raveta, stropovi i efekti, podstiču da igrate još jače, snažnije i vatrenije.

 

Zajednička tačka je da splavove na beogradskim rekama krasi moderan, maštovit, sofisticiran i luksuzan enterijer, koji omogućava uživanje u pogledu i komforu. Kako tokom redovnih žurki, tako i za doček, Nova godina splavovi nude mogućnost da noć provedete u separeu, na visokom sedenju, za barskim stolom, pultom ili šankom.

 

 

Za koje god mesto da se odlučite, budite sigurni da ćete se ludo provesti i da Vas konobari neće ispuštati iz vida. Omiljeni kokteli, šotovi, žestina, šampanjci... uvek ćete za stolom imati punu čašu i piće po Vašoj želji.

 

Doterani i elegantni ljudi su ono što ćete videti i sresti na splavovima. Zgodne i atraktivne devojke neretko oduzimaju dah, kako svojim izvajanim telima, tako i modnim stilom. Koliko su splavovi i provod na njima elitni i prestižni pokazuje i to što ih redovno posećuje veliki broj popularnih ličnosti iz javnog života.

 

Poznato je da se za doček Nove godine svi skockamo i svečano obučemo, ali outfit ekipe na splavovima, podsetiće Vas na modne piste najboljih revija i kreatora. Nova godina i splavovi, svakog decembra, u Beograd privuku i imponzantan broj gostiju iz celog sveta i regiona.

 

Doček Nove godine splavovi imaju bogatu i kvalitetnu ponudu. Uz portal kudaveceras.rs celokupnu novogodišnju ponudu splavova, lako i jednostavno, možete videti i pregledati.

Sve potrebne informacije, kao i mogućnost kupovine karata i rezervacije možete dobiti i izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra pozivom ili porukom na broj telefona 062/111-22-33 (Viber ili WhatsApp).

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner