Magazin

Nova godina sa Mišelom Gvozdenovićem

Nova godina sa Mišelom Gvozdenovićem

Poštovani prijatelji, predstavljamo vam savrešeno mesto za doček Nove 2018.godine, mesto na kome se sve brige zaboravljaju i gde se fenomenalno provodi. Dočekajte Novu godinu u popularnom beogradskom restoranu Dvor Aleksandra Leštane jer u razlozi za to mnogobrojni:

  • Restoran Dvor Aleksandar Leštane je jedan od najpopularnijih beogradskih restorana kada je u pitanju doček Nove godine. Beograđani ga obožavaju te se svake godine broj rezervacija za ovaj restoran povećava.
  • Razlozi zbog kojih je Dvor Aleksandrar Leštane tako popularan su višestruki. Prvenstveno vrhunska usluga je nešto što gostima uliva veliku količinu poverenja i zbog čega mu se gosti iznova vraćaju. Prelep ambijent koji očarava sve je zaštitni znak ovog restorana.

· Vrhunska muzika u izviđenju najpopuranijih pevača. Ovog puta u novogodišnjoj noći za vas će pevati Mišel Gvozdenović koji na svojim nastupima pravi lom.

  • Cena dočeka Nove godine u restoranu Dvor Aleksandra Leštane je više nego pristupačna. Samo 25 evra za fenomenalnu novogodišnju noć uz odličnu muziku, vrhunsku hranu i piće.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih Dvor Aleksandar Leštane treba da bude vaš izbor za doček Nove godine u Beogradu. Okupite svoje prijatlje, drage osobe, okrenite što pre 062-262-212 kako biste rezervisali svoja mesta.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner