Magazin

Nova godina sa društvom ili u paru

Nova godina sa društvom ili u paru
Bliži se vreme koje svi željno isčekujemo čitave godine. Na pragu je ona jedna spektakularna noć za koju smatramo da menja sve. Novogodišnja noć sa sobom odnosi sve ono što  je bilo u prošloj godini, a očekujmo da donosi mnogo toga novog i boljeg. 
Kada smo mladi nadamo se mnogo čemu, isčekujemo mnogo stvari od svakog sutrašnjeg dana, a posebno očekujmo mnogo od ovog najposebnijeg dana u godini. Kažu da su trenuci novogodišnje večeri nešto posebno, neponovljivo,  što se u tim trenucima doživljava i ne ponavlja. Takve bitne trenutke treba podeliti sa ljudima koji su nam bliski i koji imaju velikog značaja u našem životu. 
 
Budući da je sama novogodišnja noć takva kakva jeste, ona zahteva od nas da budemo apsolutno srećni  i da uživamo u njoj. Pitanje koje često muči mlade pre Nove godine je nedostatak emotivnog partnera. Svedoci smo toga da momci i devojke sve više na društvenim mrezama iznose svoju „tugu“ što su sami pred najluđu noć, pa gotvo da idu toliko daleko da bukvalno raspisuju konkurs za osobom koju će poljubiti u ponoć. Da li je bolje biti single ili u vezi kada nailazi novogodišnja noć?
 
Veliiike pripreme pre Nove godine, danonoćni razgovori sa drugaricama o noći koja sledi. Svakodnevne prepravke garderobe, promena frizure, odluka da šminka bude drugačija, sve što se dešava gotovo pola meseca pre dočeka podvrgnuto je njemu. Pored urođene težnje žena da zasene jedna drugu devojke koje nemaju partnera u vreme Nove godine sve ove pripreme vrše u cilju pronalaženja istog. Sve biva zaborvljeno i na sam doček se ide ciljno sa željom da se upozna neko nov ko će biti tu u ponoć  čisto da se ne bude sam, jer biti sam za Novu godinu najveći je poraz devojaka  koje su se toliko spremale, budući da su se toliko trudile, a na kraju nisu uspele da učine ono zbog čega nažalost i mnoge dolaze na doček.
Kod momaka je slična stvar, mada oni ne provode toliko vremena u pripremi “lova” na osobu sa kojom će provesti to veče. Muškarci su uglavnom ubeđeni da je dovoljno da se pojave na dočeku i da će već rešiti pitanje nedostatka lepše polovine za ovo veče.
 
Nasuprot pripadnicima značajnog dela mlade populacije koji Novu godinu shvataju kao događaj za koji je neophodno imati nekog ko će biti tu u ponoć čisto da se ne bude sam postoje mladi koji iako su single ne shvataju Novu godinu kao vreme za lov, već vreme koje treba posvetiti prijateljima sa kojima se slavi. Mladi koji tako misle teže tome da doček provedu na što bolji način družeći se sa prijateljima, pevajući i uživaći sa njima.
 
Dok momci i devojke koji su u vezi gledaju drugačije na Novu godinu. Mladi koji su u vezi žele da svaki trenutak ove večeri provedu zajendno. Najčešeće Novu godinu provode samostalno, na nekom romantičnom putovanju, kada su potpuno posvećeni jedno drugom, za razliku od dočeka koji provode sa prijateljima kada teže tome da se svi zajedno dobro provedu. Ne tako retko doček provode i sa najbližim prijateljima najčešeće na žurkama koje sami prave kući, ili zajednički odlaze u noćni provod kada celo društvo zajedno uživa.
 
Samo od Vas zavisi da li je bolje biti single ili u vezi za doček, jer Vi sami određujete način na koji ćete uživati i sa kim ćete provesti najluđu noć.
 

Spremili smo za Vas: