Magazin

Nova godina - restorani

Nova godina - restorani

Novembar je došao tako brzo, Nova godina je za par meseci. Verovatno još uvek niste razmišljali o dočeku i mestu gde biste želeli da proslavite ulazak u još jednu godinu u nizu.

 

Putovanje, restoran, kafana, planina – gde otići?

 

Znate da postoji preko million mesta gde je uvek lepo otići za Novu godinu. Koje ćete mesto izabrati zavisi od vas i toga gde se najlepše osećate. Ono što mi toplo preporučujemo jeste da okupite društvo i odete u neki restoran gde ćete sa muzikom ( onako kako bi inače trebalo ) ući u još jednu godinu.

 

Restoran Grand Hall je jedan najlepših restorana koji se nalazi na 4 kilometara od samog centra. Nalazi se na Makiškoj strani Ade Ciganlije u neposrednoj blizini klub Red Shoes Cafea, kafane Sipaj Brate i restorana Lovačka Priča. Ne propustite dobar provod u ovom restoranu kojeg odlikuje dobar ambijent uz još bolje osoblje. Uz ovo u ponudi stoji neograničeno piće i raznovrsna hrana koje su nezaobilazan deo dočeka još jedne Nove godine u restoranu. Restoran Grand Hill je restoran sa velikom površinom koja je oličena u ogromnoj sali sa preko 400 mesta za verne goste, i naravno, kao nezaobilazan deo podijum za igru gde će uživati najveseliji gosti.

 

Osećajte se grandiozno dok čekate još jednu Nova godina restorani u restoranu sa ljudima koje volite i uz koje se uvek osećate dobro. Dobra atmosfera u društvu uz restoran koji će učiniti da se opustite i potpuno prepustite čarima novogodišnje noći.

 

Godine prolaze, postajemo iskusniji i ozbiljniji, nestrpljiviji, ali nešto što se ne menja jeste upravo naša vesela priroda i želja da se opustimo i izveselimo uz muziku.

 

Nova godina u restoranu je prilika da zaboravite na sve što vam je unelo nemir u dušu u prethodnoj godini, uživate najbolje što možete uz narodnu muziku koja uvek obezbedi dobru atmosferu.

 

Spremili smo za Vas: