Magazin

Nova godina restorani

Nova godina restorani

Nova godina restorani idealan su izbor ukoliko u novogodišnjoj noći želite da uživate svim čulima. Da isprobate vrhunske specijalitete, družite se i đuskate sa veselim, kuturnim ljudima, i sve to začinite sjajnim muzičkim programom.

 

Nova godina restorani su, iz godine u godinu, sve popularnija i traženija mesta za novogodišnji doček. Ova opcija dočeka nudi kompletno organizovano veče. Na raspolaganju Vam je rezervisano mesto za stolom, na kome možete sedeti dok večerate, pričate sa prijateljima ili se odmarate od igranja.

 

Svečana večera, sastavljena od raznovrsnih specijaliteta i đakonija, pažljivo je osmišljena i vrhunski pripremljena. Naravno, bogata ponuda pića i usluga ljubaznih konobara za stolom, stavka su koja se podrazumeva.

 

Prepustite se veseloj atmosferi za koju su zaduženi samo najbolji muzički bendovi i pevači. Uživajte u svakom trenutku, kako bi Vaša pozitivna energija privukla ljubav, sreću i uspeh u Novoj godini.

 

 

NOVA GODINA RESTORANI 2022

 

 

 

 

Nova godina restorani 2021 nude vrhunsku ponudu kojoj je teško odeleti, ali je zbog tako kavlitetne ponude teško i odlučiti se za samo jedan restoran u novogodišnjoj noći. Da bismo Vam, makar malo, olakšali izbor, predstavićemo Vam nekoliko restorana, sa izgrađenom reputacijom nezaboravnih dočeka Nove godine.

 

 

NOVA GODINA U RESTORANU PERLA HALL

 

 

 

Nova godina u restoranu Perla Hall predstavlja nezaboravno iskustvo dočeka Nove godine sa stilom. Prelepi, luksuzan enterijer, pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, obogaćen je dekorativnom led rasvetom i umetničkim slikama. Dodatno ukrašen elegantnom novodišnjom dekoracijom, ostavlja spektakularan utisak.

 

Muzički odabir pevača i bendova, zaduženih za sjajnu atmosferu u najluđoj noći, provereno će Vas oduševiti. Uz ekipu probranih, kulturnih i dobro raspoloženih gostiju, veselićete se i igrati do jutra.

 

Fantastična ponuda hrane i pića, kao i savršena organizacija, prevazići će Vaša očekivanja. Osoblje restorana Perla ulaže puno pažnje, truda i ljubavi kako bi Vaše vaše novogodišnje veče učinili zaista posebnim i jedinstvenim.

 

Dočekajte Novu godinu u restoranu Perla i rezervišite Vašu mesto pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

NOVA GODINA U RESTORANU BARAKA

 

 

 

Nova godina u restoranu Baraka krasi višegodišnja tradicija i reputacija jednog od najboljih mesta za proslavu najluđe noči u Beogradu. Fantastičan gala doček, koji će vam ostati urezan duboko u sećanju, je ono što vas provereno očekuje u restoranu Baraka.

 

Novogodišnja ponuda restorana Baraka izuzetno je interesantna i prilagođena i najizbirljivijim gostima, gurmanima i ljubitelljma kvalitetne svirke. Popularni muzički izvođači i sjajni raspoloženi gosti, atmosferu zagrevaju do usijanja.

 

Baraka je prepoznatljiva po fenomenalnom restoranu internacionalne kuhinje. Meni je iskusno i kreativno osmišljen. Daominiraju jela blagog ukusa, koja ostavljaju snažan utisak. Najbolji prestonički barmeni zaduženi su za hedonističko uživanje u najkvalitetnijem piću.

 

Prelepa lokacija, nadomak Beton Hale i obale Save, kao i predivno uređen ambijent restorana Baraka, dodatno dobrinose savršenom novogodišnjem ugođaju i raspoloženju.

 

Od samog početka i svog otvaranja restoran Baraka neprekidno osvaja vodeće mesto u srcima ljubitelja elegantnog novogodišnjeg dočeka sa svetskim stilom, očaravajućih ukusa i magične atmosfere.

 

Vašu mesto rezervišite i Vi pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

NOVA GODINA U RESTORANU ZLATNIK HALL

 

 

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina nekoliko godina unazad, jedan je od najtraženijih restoranskih dočeka u Beogradu. Dobar glas daleko se čuje, pa je restoran Zlatnik Hall, zahvaljujući besprekornoj organizaciji novogodišnjih dočeka, stekao takvu repurtaciju da, među prvima u gradu, rasproda sva mesta i karte za najluđu noć.

 

Elegantan i otmen ambijent, odličan muzički program, dragi i pozitivni gosti, kao i beprekorna ponuda hrane i pića, učiniće da novogodišnja noć u restoranu Zlatnik Hall, bude najbolje mesto za doček Nove godine u našem Beogradu.

 

Sofisticiranom, neodoljivom šarmu ovog restorana, doprinosi i jedinstven pogled na novogodišnja svetla prestonice, most na Adi i fascinantni ponoćni vatromet.

 

Svoju kartu za doček Nove godine u restoranu Zlatnik Hall rezervišite pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

.

 

 

 

Spremili smo za Vas: