Magazin

Nova godina na splavu Freestyler

Nova godina na splavu Freestyler

Kraljevi noćnog provoda u prestonici svakako su splavovi, o kojima se čulo i van naše zemlje. Da li zato što su na rekama ili zašto što je ovde žurka najčešće leti, ali ova mesta zaista imaju vrelu atmosferu.

 

Ovde se okuplja veliki broj ljudi, piju se hladna pića i kokteli, svi su raspoloženi za đuskanje i druženje. Prelepe devojke i zgodni momci, vesela atomsfera, mnogo stranaca... Na splavovima je definitivno najbolji provod, a plus je što uvek možete da prošetate kraj reke, sa nekim koga ste upoznali ili sami, ukoliko želite malo da se osvežite.

 

Još jedna prednost splavova je što su često i otvoreni, što ugođaj čini prijatnijim. Ovde nastupaju di džejevi, kao i bendovi i poznati pevači i pevačice. To znači da se sluša različita vrsta muzike, pa zaista za svakoga ima ponešto.

 

Asocijacija na ova mesta vrhunskog provoda, a možemo reći i snimonim, svakako je splav Freestyler. Da li je dobio ime po pesmi Freestyler, koju je snimila grupa iz Finske Bomfunk MC's ili ne, ne znamo, ali je sigurno da je postao podjednako popularan i da to jeste i danas.

 

Freestyler

 

Splav Freestyler

 

Splav Freestyler smešten je na ušću Save u Dunav i važi za top destinaciju noćnog života u Beogradu. Ovde se na provod dolazi od srede do nedelje, a muziku vrte najbolji di džejevi Srbije. Naravno, pre cele situacije sa korona virusom česta su bila i gostovanja najboljih di džejeva sa svetske scene. Ovde se sluša house muzika, kao i RnB.

 

Freestayler je otvoren još 2001. godine, što ga svrstava u najstarije splavove u Beogradu. Ujedno je i jedan od najposećenijih.

 

Na ovom splavu vas očekuju vrhunski noćni provod, koji dopunjuju bogati scenski nastup, vrhunska rasveta i najkvalitetnije ozvučenje. Ideja je da se posetiocima približi provod u  nekim od najvećih svetskih klubova. Doza luksuza je tako neizbežna.

 

Ambijent splava podeljen je na nekoliko prstenova. Na spoljnjem prstenu možete da sedite u nekom od velikog broja separea, a na ostalim prstenovima, koji se nalaze blizu samog centra prostora, možete uživati za barskim stolom ili visokom sedenju. U samom centru dešavanja možete biti za šankom.

 

Za svoj provod ovaj splav bira i mnoštvo poznatih ličnosti.

 

Nova godina na splavu Freestyler

 

Freestyler je jedan od splavova na koje je moguće provod organizovati i zimi. To podrazumeva i docek Nove godine.

 

Uz fantastične zvuke house, RnB i hip hop muzike posetioci su napravili najbolje uspomene, za koje je bio zadužen sjajni DJ Marchez.

 

Reč je o Marku Damnjanoviću, koji je jedan je od popularnih di džejeva naše scene. Na jedinstven način vrti najveće hitove 2000-ih, po čemu je dobro poznat u glavnom gradu Srbije, alii širom naše zemlje i Evrope. Njegovi sjajni setovi odmah nas vraćaju u prošlo vreme.

 

Freestyler_DJ

 

Ako želite da čujete kako to radi Dj Marchez, možete otići u kafanu Tarapana, splav Tag, klub the Bank, splav Shake n Shake.

 

Kada je u pitanju Nova godina splav Freestyler je ponudio cene od 27 evra do čak 1000 evra. Razlika je bila u tome da li ste rezervisali karte za barski sto ili neki od separea. Naravnom svaka cena je nosila i različitu ponudu.

 

 

A.K.

 

Spremili smo za Vas: