Magazin

Nova godina na brodu Jahting kluba Kej

Nova godina na brodu Jahting kluba Kej

Jahting klub Kej nalazi se na jednoj od najlepših tačaka na novobeogradskoj obali Dunava – u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav, nadomak Parka prijateljstva.

 

Kompanija je osnovana je 2006. godine, a danas u svojoj floti poseduje pet putničkih brodova. Oni su različitih kapaciteta, opremljeni najsavremenijim uređajima, koji omogućuju veoma udobnu i sigurnu plovidbu.

 

Brodovima svakodnevno krstare Dunavom i Savom, pružajući Beograđanima i svim gostima Beograda mogućnost da uživaju u pogledu na ušće Save u Dunav i panorami Beograda sa reka. Godišnje prevezu više od 150.000 putnika.

 

Na brodovima pružaju kompletnu ugostiteljsku uslugu. Organizuju i sve vrste proslava, kako privatnih (venčanja, rođendane, krštenja, maturske večeri), tako i korporativnih proslava i događaja. Na nekom od brodova priređuje se i docek.

 

Jahting klub Kej u svom sastavu ima i luksuzno opremljene apartmane, iz kojih se pruža pogled na idealno okruženje za opuštanje i odmor – reku, netaknutu prirodu Velikog ratnog ostrva i Kalemegdan.

 

Nova godina na brodu Jahting kluba Kej

 

Kada je u pitanju Jahting klub Kej Nova godina se organizuje na Brodu 1 i Brodu 2, a organizuje se i Srpska nova godina.

 

Brod 1 je najveći i najluksuzniji putnički brod. Takođe je katamaranskog tipa i sastoji se iz dve palube. Nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, vrhunsku uslugu, klimatizovani salon, restoran-bar, profesionalno ozvučenje, gornju palubu i izlaz na donju palubu, otvorenu terasu.

 

Dužina broda je 30m, a širina 11 m.

 

Kada je u pitanju Jahting Klub Kej Brod 1 Nova godina u ponudi su švedski sto i neograničena konzumacija pića. Cena je 60 evra, a za muziku je zadužen bend, kao što je Inkluziv bend.

 

Brod Kej 2 mesto je gde se opraštamo od stare godine i dočekujemo novu. U pitanju je plovilo katamaranskog tipa, luksuznog enterijera, opremljeno po najsavremenijim tehničkim standardima.

 

Dužina broda je 24 m, a širina 6 m.

 

Pravi izbor je za sve vrste proslava, kako privatnih, tako i korporativnih, pa tako i za doček.

 

Neograničena je hrana, kao i piće, a cena je 40 evra. Muzika je uživo. Slušaju se international, pop, rock, zabavna, narodna, starogradska, evergreen.

 

A.K.

Facebook / klubkej

Spremili smo za Vas: