Magazin

Nova godina klubovi

Nova godina klubovi

Nova godina i klubovi predstavljaju dobitnu kombinaciju za spektakularan ispraćaj stare i doček Nove godine.

 

Kada odbrojavanje počne, svaki dan u mesecu decembru podseća nas da smo za jedan korak bliže veličanstvenom provodu i najluđoj noći. Novogodišnja dekoracija gradskih ulica, bajkovito okićeni lokali, raskošno ukrašeni izlozi restorana, praznična atmosfera kafića i pabova, kao i završne pripreme na beogradskim splavovima i klubovima, pokazuju da je Beograd spreman za doček.

 

Nova godina klubovi su pripadnicima mlađih generacija izbor broj 1 kada su u pitanju novogodišnje žurke. Ali, ne samo njima, već i svim istinskim klaberima, koji uživaju u čarima klupskog provoda.

 

 

NOVA GODINA KLUBOVI 2022

 

 

Nova godina klubovi 2022 okupljaju zaljubljenike u glasnu muziku i vrhunsko ozvučenje, đuskanje, gužvu, rasvetu, efekte, led svetla, stropove, suvi led i prskalice. Klubovi su mesta u kojima Vas provereno očekuje najbolji provod, uz DJ nastupe ili žive svirke i gostovanja muzičkih zvezda, popularnih bendova i pevača.

 

To Vam daje izbor da, u zavisnosti od raspoloženja i ukusa, možete slušati pop ili rock muziku, narodnjake ili elektronsku muziku, odnosno RnB, deep house, tehno, disco i ostale muzičke ritmove.

 

Zajednička karakteristika svih klubova u Beogradu je to što Vas vrela atmosfera navodi da zaboravite na sve što Vas muči i samo, bez prekida, đuskate do jutra. Provod kome se često priiključuje i u njemu intenzivno učestvuje i samo osoblje, scena koja se često može videti u beogradskim klubovima.

 

Kada dođe vreme za doček Nove godine klubovi kreću u svojevrsno takmičenje i nadmetanje ko će organizovati atraktivniji doček Nove godine, angažovati čuvenijeg di žeja, bend ili pevača. Podrazumeva se da prestižnija ponuda i nastup zvučnijih imena utiču i određuju i visinu cene dočeka.

 

 

Nova godina klubovi sinonimi su za najprestižniji doček i novogodišnji provod. Koliko se menadžment i osoblje klubova trude, toliko se i sami gosti trude da doprinesu renomeu i ekskluzivnosti dočeka. Najmoderniji i najelegantniji dress code poštuju pripadnici oba pola. Podjednako im je stalo da vide, kao i da budu viđeni.

 

Možete birati između prestižnih mesta u separeima, gde ćete uživati u odabranim ukusima vrhunskih šampanjaca i premium žestine, i prisnije atmosfere za barskim stolovima. Osim probranih kvalitetnih pića, u klubovima često možemo uživati u čarobnim ukusima koktela, koji se samo tu mogu isprobati.

Laganih nota i tonova u klubovima nema. Jaki basovi i ritmovi, kao i erupcija vulkanske atmosfere, ono su što ih karakteriše, a to je i dodatno naglašeno za doček Nove godine

 

Nova godina klubovi nisu mogli da nam ulepšaju doček 2021. godine. Svetska pandemija korona virusa dovela je do otkazivanja dočeka u celom svetu. Dok, sa velikom nadom, iščekujemo doček Nove 2022.godine, podsetimo se koji su beogradski klubovi dali poseban pečat najboljim dočecima prethodnih godina. Nemoguće je pobrojati ih sve, pa ćemo izdvojiti samo neke od njih.

 

 

NOVA GODINA KLUB BARAKA

 

 

 

Nova godina klub Baraka odlučio za bend Muzička mašina. Uz cenu karte od 20 do 30 evra, ponudio je standardne cene pića i a la cart meni. Veče je bilo prepuno iznenađenja i dobre energije, a zadovoljstvo se moglo videti na svim gostima. Kao jedan od najboljih klubova u Beogradu, Baraka je i ove godine oduševila sve prisutne i priuštila nezaboravno novogodišnje veče.

 

Ukoliko želite da proslavite Novu godinu u Baraka klubu, obezbedite sebi kartu putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

NOVA GODINA KLUB KOMITET

 

 

 

Nova godina klub Komitet dočekana je uz Sedative bend , a cena dočeka bila je 40 evra i uključivala je neograničenu konzumaciju svih standard pića. Sa obzirom da svi znamo koliko dobru atmosferu pravi Sedative bend, ovo je sigurno bio jedan od najboljih dočeka Nove godine u Beogradu. Klub Komitet nalazi se u Beton hali i predstavlja jedan od ekskluzivnih klubova gde izlazi urbana gradska ekipa.

 

Ukoliko želite da proslavite Novu godinu u klubu Komitet, obezbedite sebi kartu putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

 

NOVA GODINA FREESTYLER WINTER STAGE

 

 

Nova godina Freestayler Winter Stage pripremila je vrhunsku ponudu za urbanu klabersku ekipu. Slušao se house, RnB i hip hop, a za mix pultom su se našli rezident di džejevi Mirko i Meex. Kao jedan od splavova koji je poznat i van granica Srbije, splav Freestyler je i ovog puta priredio spektakularno novogodišnje veče. Vrhunska atmosfera i odlična muzika učinila je da svim prisutnima ovo bude najbolje novogodišnje veče.

 

Ukoliko želite da proslavite Novu godinu u klubu Freestyler Winter stage obezbedite sebi kartu putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: