Magazin

Nova Godina Hotel Hyatt

Nova Godina Hotel Hyatt

Nova godina se svake godine priprema pažljivo i svi volimo besprekornu organizaciju, a ukoliko ste ljubitelji komfora, luksuza, intimnijeg dočeka i volite da sve bude očaravajuće i glamurozno, onda je doček Nove godine hotel Hyatt pravi izbor za vas.

Hotel Hyatt Nova godina je dobro poznat po savršenoj organizaciji kada je novogodišnja noć u pitanju i nema sumnje da će tako biti i ove godine.

 

Glamurozna i čuvena kristalna dvorana ovog hotela učiniće da se osećate zaista posebno u najluđoj noći, a dodatno će doprineti i nestvarna dekoracija koja ne može proći nezapaženo kada je u pitanju ovaj hotel. Pored dekoracije, vizuelni efekti i nakvalitetnije ozvučenje čine da sve bude besprekorno u ovoj noći.

 

Ono po čemu se takođe izdvaja ovaj hotel, jesu gostovanja kada je Doček Nove godine u pitanju. Doček 2020 godine proslavio se uz ultra popularnu Jelenu Karleušu koja je zaista priredila pravo veče za pamćenje. Nema sumnje da je ovo najspektakularniji doček jer pevaju samo najveće zvezde sa naše scene, i tokom cele večeri pevaju se najveći hitovi pa provod traje do ranih jutarnjih časova.

 

Svake godine hotel Hyatt obara rekorde kada je potražnja karata u pitanju, i svake godine se traži karta više tako da nema sumnje da će ovako biti i za naredni doček.

Uz najbolju atmosferu i vrhunsku uslugu doživećete pravu magiju sa vašim najdražima i tako napraviti najlepše uspomene.

 

 

Kvalitetna ponuda gastronomskih specijaliteta, najfinijih vina i ostalih pića zadovoljiće sva vaša čula i učiniće da vaše veče bude potpuno u svakom smislu te reči.

Čuveni hotel Hyatt nalazi se na dobro poznatoj adresi u ulici Milentija Popovića 5, Novi Beograd.

 

Ukoliko želite prvi da saznate ponudu za doček Nove godine u hotelu Hyatt 2021 pratite nas i saznajte najpouzdaniju informaciju i rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

Spremili smo za Vas: