Magazin

Nova godina Beograd kafane

Nova godina Beograd kafane

Nova godina Beograd kafane su prilika da dočekate ponoć u pravoj novogodišnjoj atmosferi i u dobrom raspoloženju. Kafane su poslednjih godina izuzetno popularne kada je Nova godina Beograd u pitanju, zato dobro razmislite gde koju kafanu ćete odabrati za najbolji doček koji se pamti.

 

NOVA GODINA KAFANE

 

 

Nova godina i kafane idealna su kombinacija za odličan provod. Ukoliko želite veče prepuno dobre energije i najvećih muzičkih hitova, kafane su najbolja opcija za vas i vaše prijatelje. Budite deo najboljeg novogodišnjeg kafanskog provoda u Beogradu.

 

 

 

KAFANA BAJKA NOVA GODINA

 

 

Kafana Bajka jedna je od najboljih kafana u Beogradu, skrivena od gradske gužve i mesto koje šruža neverovatno kvalitetan provod. Za Novu godinu svake godine organizuje sjajan doček kojem je teško odoleti. Uvek odlični pevači tu su da učine atmosferu jednisntvenom, zbog čega je kafana Bajka jedna od najpopularnijih kada je Nova godina u pitanju.

 

Kafana Bajka nalazi se na adresi Kneza Višeslava 88, Beograd

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

KAFANA DRUGA KUĆA

 

 

Kafana Druga kuća je mesto odličnog provoda i najdužih noći, a sama Nova godina ovde je priča za sebe. Očekuje vas odlična atmosfera, moderan ambijent i odlična energija. Kao jedna od najpopualrnijih kafana u Beogradu, obećava novogidšnje veče za pamćenje i mnoštvo iznenađenja u kojima ćete uživati.

 

Kafana Druga kuća nalazi se na adresi Nušićeva 27, Beograd.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

KAFANA ONA MOJA NOVA GODINA

 

 

Novogodišnja noć predstavlja jedinstven i magičan događaj kada je kafana Ona moja u pitanju. Atmosfera koja odiše celim prostorom upotpuniće kompletan doživljaj savršene proslave Nove godine. Kafana Ona moja svake godine organizuje jedan od najboljih novogodišnjih večeri u Beogradu i ono što je zagarantovano, jeste pravi kofanski provod.

 

Kafana Ona moja nalazi se na adresi Vojvode Šupljikca 31a, Beograd.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

GRADSKA KAFANA NOVA GODINA

 

 

Gradska kafana je jedna od najmodernijih kafana u Beogradu i već dugi niz godina pruža nezaboravan provod. Nova godina u ovoj kafani pravo je osveženje za sve one koji su željni kvaltietno i nezaboravnog provoda. Prpeustite se magiji prsnih pevača koji će nastupati u novogodišnjoj noći i budite deo najlepšeg provoda u grad.

 

Gradska kafana nalazi se na adresi Vladimira Popovića bb, Novi Beograd.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

KAFANA TARAPANA NOVA GODINA

 

 

Kafana Tarapana je moderno opremljena kafana koja pruža nezaboravan provod za doček Nove godine i uvek je na visini svog zadatka. Ako maštate o kafani koja okuplja sve prave ljubitelje boemskog provoda, onda će kafana Tarapana biti pravi odabir za vas. Uživaćete u najvećim hitovima velikih domaćih pevača i u dinamičnoj večeri koja se zauvek pamti.

 

Kafana Tarapana nalazi se na adresi Kneza Miloša 9, Beograd.

Info&Rez: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA