Magazin

Nemanja Staletović za doček Nove 2020 godine u kafani Tarapana

Nemanja Staletović za doček Nove 2020 godine u kafani Tarapana

Mlađa populacija Novu godinu dočekuje sa euforijom, smišljajući mesecima unapred gde će u provod te noći. Kako postajemo stariji, Nova godina nam više nije toliko važna i ne dočekujemo je sa istom energijom, ali nas ipak to raspoloženje obuzme  u danima pred docek

Tako će biti i kada je reč o novoj godini koja je pred nama. Naime, doček Nove 2020 godine u najavi je već vrhunski! Ovo dokazuje  odluka mnogobrojih lokala i hotela, koji su već sada, mesecima ranije, napravili dogovor sa nekim od najpopularnijih pevača, koji će biti domaćini svima onima koji se odluče da proslave baš kod njih. 
 
 
Tako se zna i da će 31. decembra nastupiti u popularnoj kafani Tarapana Nemanja Staletović.
 
 
Nemanja Staletović

 
Nemanja Staletović je zvezda u usponu! Ovaj pevač mlađe generacije rođen je 25.01.1980. godine u Boru. Ljubav ka muzici javila se od malih nogu. Kao tinejdžer počeo je da svira gitaru u jednom malom rok bendu.
 
Međutim, nije se pronašao u tom žanru. Tada je došao na ideju da krene pevačkim stopama. U isto vreme je počeo školovanje na Tehnološko-metalurskom fakultetu.
 
Na bazenu Taš, gde je vrlo često odlazio sa svojim prijateljima, počeo je iz čiste zabave da peva za svoje društvo. Tada mu je prijatelj predložio da naprave sopstveni  bend. Staletoviću se ta ideja dopala, a ona mu je kasnije pomoglo da realizuje svoj san i da postane pevač.
 
Prvo se posvetio pop muzici, pa je počeo često da nastupa u beogradskim klubovima. Pre pet godina, odnosno 2014. godine,  popularni Šako Polumenta mu je predložio da snime duetsku pesmu "Bolje mi je". Nakon toga je 2015.godine izašao drugi singl pod nazivom "Kršim lomim".
 
Nemanja Staletović će pevati u kafani čije je zaštitno lice i gde i inače često nastupa, kada je sezona.
 
 
Tarapana


Tarapana je klub, ali i kafana. Ona je pravi sinonim za odličan provod. Nalazi se u centru grada, u ulici Kneza Miloša 9. Ovo je ujedno i jedna od najlepših beogradskih kafana. Sko izlazite u Tarapanu kada je zimska sezona, onda možete biti sigurni da će Nova godina 2020 biti izuzetna!
 
Tarapana je mesto u kome već nekoliko godina nastupaju najveće zvezde naše scene: Saša Matić, Darko Lazić, Mirza Selimović, Peđa Medenica, Marina Visković, Ana Kokić, Aca Lukas, Marina Tadić, Đani, Tanja Savić, Mia Borisavljević, Slađa Allegro, Milena Ćeranić, Dara Bubamara, Sanja Đorđević, Jovan Perišić, Amar Gile, Lapsus bend, Milica Pavlović, Katarina Grujić, Jana  i drugi.
 
Ova kafana nudi odličnu zabavu, a uz nju i široki asortiman pića. Organizatori se uvek trude da za svakog ljubitelja alkoholnih i bezalkoholnih napitaka obezbede samo najbolje. Ovde možete da pijete vrhunska vina, piva, žestoka pića ili šampanjce. Svakako, tu su i šareni kokteli, raznoliki i mnogobrojni.
 
Prosotr je moderan, prijatan, sa odličnim osvetljenjem. 
 
Razlozi zbog kojih se Tarapana opredelila za ovog pevača, osim njegovih pevačkih sposobnosti, su i način na koji komunicira sa publikom. Veoma energičan, iste vibracije prenosi na sve posetioce, pa atmosfera ne može da bude loša. Nemanja zagreva atmosferu, pevajući najveće hitove, do maksimuma. Prati ga njegov bend. Ovaj pevač svako veče iznese kao da je Nova godina, pa verujemo da će tako biti i 31. decembra 2019. godine u ulici Kneza Miloša!
 
Provod u kafani Tarapa možete obezbediti rezervacijom na broj na telefon 062/262 212 (SMS, Viber ili WhatsApp), ali i elektronski, preko sajta www.kudaveceras.rs.
 
 
Foto: Facebook / nemanjastaletovicofficial

Spremili smo za Vas: