Magazin

NEKA VAŠA NOVA GODINA BUDE ROMANTIČNA- VENECIJA

NEKA VAŠA NOVA GODINA BUDE ROMANTIČNA- VENECIJA

 

Idealna prilika za sve zaljubljene, za sve romantične ljude! Zamisliite Novu godinu 2016 u društvu vašeg voljenog bića u najromantičnijem gradu na svetu! Venecija je zaista grad koji svaki zaljubljeni par treba da poseti. Viva travel vam sad pruža i priliku da to uradite! Iznenadite svoje voljeno biće novogodišnjim putovanjem, destinacija- Venecija!
Svaki skorašnji par treba da provede Novu godinu zajedno. Ako je vaša destinacija Venecija, onda ste zaista srećni. Ali ne smao mladi I zaljubljeni, Venecija je idealno mesto da se I ova ljubav koja malo duže traje osveži I podgreje! Odvedite vašu suprugu na put, put čije je odredište Venecija, I vaša će ljubav ponovo procvetati!
Viva travel vam nudi priliku da na ovo novogodišnje putovanje odete za samo 49 evra, I da tamo provedet tri najlepšsa dana vašeg života!
Prvi dan našeg putovanja bio bi 30. decembar, putovalo bi se noću, autobusom, preko Hrvatske I Slovenije prema Italiji.
Drugi dan je izvrsna prilika da kupite novogodišnje poklone za sve one koje ste ostavili kod kuće, a volite ih jednako kao tu posebnu osobu koju ste poveli sa sobom.
Tada ćemo obilaziti outlet centar u blizini grada Palmanova I iskoristiti sva novogodišnja I božićna sniženja!
Nakon šopinga I obilaska otplovićemo brodom I stići na naš cilj, a on je – Venecija!
Tu će svako od nas imati priliku da provede slobodno vreme sa svojim saputnikom ili saputnicima I u najboljek mogućem društvu dočeka Novu godinu!
 
 
 
Treći dan je vreme povratka. Vožnja će ponovo biti noćna. Kroz Sloveniju I Hrvatsku da bismo se na kraju vratili za Beograd!
Ovo je novogodišnje putovanje koje će te zauvek pamtiti I zato ne propustite priliku da vidite Veneciju, I da Venecija vidi vas! Kažu da ljubav zapečaćena u romantičnim italijanskim gradovima nikada ne vene. 
Takođe, kažu da u Novu godinu treba ući poljupcem, da bi ljubav cvetala I tokom cele naredne godine. Tako I vi, uđite u Novu godinu poljupcem sa vašim voljenim bićem I osigurajte mnogo ljubavi za vas u celoj sledećoj godini! A one tamo, naredne, vidimo se na nekoj drugoj destinaciji sa Viva travelom!
 
 

Spremili smo za Vas: