Magazin

Najbolji vodič - proslava Nove 2019 godine u Beogradu

Najbolji vodič - proslava Nove 2019 godine u Beogradu

Najluđa Noć

U Srbiji i Republici Srpskoj uskoro se proslavlja Nova 2019 godina, a koliko taj doček biti glamurozan razlikuje se od svakog mesta posebno. Za Novu Godinu nastupaće poznata imena na spektakularnim koncertima kao i muzičke grupe na trgovima. Puni kafići, restorani , klubovikafane i splavovi su samo potvrda da je ovo najludja noć u godini. Vatrometi će sijati nebom uz drugu pirotehniku a ovo veče će mnogima ostati u posebnom sećanju. Cena za doček Nove godine variraće od 100 dinara do nekoliko stotina evra.

 

Vodič kroz Novu godinu - Specijalno izdanje Beograd

 

 

Od Silvane do Nirvane

Organizovanog dočeka na nekom od gradskih trgova ove Nove godine če biti. A najave su zaista spektakularne počevši od kićenja grada, nastupa na trgovima i vatrometu koji će ove godine biti najveći do sada.

Ako uzmemo u obzir da su rezervacije Novu skoro potpuno rasprodate, beogradski ugostitelji su uspeli da i ovog 31. decembra privole goste u svoje objekte. Od evergrin muzike uz koje su plesali naši pretci, do poslednjeg krika elektronske muzike, od 100 dinara za ulaz na dočeka od 100 evra… Svaka će "roba" nači svog kupca.

Skadarlija

U restoranu Tri šešira u Skadarliji doček Nove biti organizovan u prepoznatljivom beomskom duhu Beograda.

- U skladu sa tradicijom ovog boemskog kvarta posetioce novogodišnje metropole će provesti glumica Ljilja Jakšić, u ulozi novogodišnjeg kustosa i uz destetak tamburaških orkestara postaraće se da nijedna starogradska pesma ne bude neotpevana. Komletna večera, piće i naravno rezervacija od 40 evra pa naviše. Ipak, ostalo je još samo malo mesta u ovoj kafani sa tradicijom.

U blizini, u Kafani Dva jelena , kažu da će ovo biti najbolja proslava ikada i da su sve rezervacije skoro rasprodate.

Vlasnici lokala kažu da nikad ne menjaju cene pa tako neće ni te večeri. I za novogodišnje veče trpeza će biti bogata ili po želji posna, sviraće tamburaši koji inače sviraju a nastavićemo i sa tradicionalinim gostoprimstvom kako dolikuje.

I kao kontrast. potpuno drugačija ponuda će biti u popularnom Klubu studenata tehnike (KST), na dva stagea sa pod, disko, kao i elektronskom muzikom i MTV najvećim hitovima. Cena ulaska biće pristupačna, kao i cene pića.

Ono čega definitno u prestonici za doček Nove godine neće nedostajati je muzika uživo kako narodna tako i zabavna. Tako će svi koji na vreme rezervišu svoje mesto u "Kasini" i plate ulaznicu moći će da dočekaju Novu 2019. godinu uz neki od vrhunskih bendova u ponudu. Prošle godine je čak za Srpsku Novu godinu nastupao Lexington bend.

Fanovi poznatih pevača kao što su Seka Aleksić, Dejan i Saša Matić, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Ceca, Dragana Mirković, Miroslav Ilić i mnogi drugi moći će da uživaju uz hitove koje vole uz novogodišnji repertoar gde će bendovi zapaliti masu tokom najludje noći, Doček Nove godine uz njih biće nezaboravan.

Kafane u Beogradu nikad nisu bile punije za doček Nove godine . Mnogi klubovi i splavovi imaće visoku cenu ulaznice sa parolom "plaćaš koliko popiješ" i to samo ako ste veče proveli bez barskog stola i separea. Pazite da ne potrošiti više nego što želite. Mesto za barskim stolom uslovljeno je jednom flašom strane žestine, visoko sedenje sa dve flaše premijum žestine, a separe i sa po tri flaše šampanjca ili strane žestine.

Doček Nove 2019. godine na Trgu

Gradski oci najavili su najveću minifestaciju i spektakularan doček. Na Trgu ispred narodne skupštine nastupaće za doček Nove godine bar 3 zvezde i 4 zvezdice uz legendarne rok bendove i prateće grupe.

Divno okićen grad i najveći novogodišnji vatroment za doček 2019 godine biće nezaboravni.

Nova 2019. godina u Restoranu

Restorani u Beogradu pripremaju posebnu ponudu za doček Nove 2019. godine Dobili smo informaciju da se sledeći restorani pripremaju za spektakularni doček:

- Restoran Grand Ada priprema proslavu za pamćenje. Ovaj restoran poznat je po ozbiljnoj organizaciji dočeka i vrhunskom provodu. Restoran Bajka je već pripremio vrhunski meni i poznatu grupu sa pevačicom koja će nastupati za najludju noć. Restorani Holivud i Inter Holivud spremaju najpoznatije zvezde Granda i Pinkove zvezde da zapale novogodišnju atmosferu. Restoran Zlatnik Hall na Beogradskom Sajmu već radi na pripremi vrhunskog menija i specijalno dekorisane sale sa pogledom na novogodišnji vatromet iznad novog visećeg mosta.

Novogodišnje krstarenje i splavovi

Ispod mostova će za sam doček Nove 2019. godine proći i svečani brodovi Jahting kluba Kej sa živom muzikom na novogodišnjem krstarenju. Na ove brodove, u toku proslave Nove godine, gosti splavova Amsterdam , Hua Hua, Play, Blejvoč , Gabijano , Kafana na vodi , Sindikat , Tag, River i Splav 94 u noći u kojoj se odbrojava.

Klubovi i Kafane za Doček Nove 2019. godine

Za one koji ipak žele da ostanu na suvom veliki broj kafana i klubova sprema svoju ponudu. Ovde bi smo izdvojili: Kafana Gaučosi , Kafana Tarapana , Kafana Ona moja , Kafana Stara pesma , Kafana Sipaj ne pitaj , Gradska Kafana i Kafana Cirkus , kao i klubovi kao što su Mr. Stefan Brown , Klub Teatro , Klub Brankow , Klub Kasina , Klub Square i Ben Akiba gde će poznati izvodjači goste dovesti do pravog novogodišnjeg ludila.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA