Magazin

Najbolji rostilj u Beogradu

Najbolji rostilj u Beogradu

 

Gladni ste i nemate ideju gde na klopu? U nastavku teksta upoznajte mesta koja smo posebno izdvojili po kvalitetu ali i zato jer imaju najbolji roštilj u Beogradu.

Ako želite da iskusite sočne ćevape i roštiljske kobasice, na pravom ste mestu da posetite najbolja mesta.

 

 

 

RESTORAN SOLUNAC

Restoran Solunac je mesto duge tradicije i magičnih ukusa, naročito kada je roštilj u pitanju. Uživaćete u svakom jelu, ali je roštolji ono što će vas oboristi sa nogu. U kombinaciji sa uvek svežim krompirićima i salatom, roštilj je nešto što se zaista ne propušta.

Za kvalitetan ručak, prvo poručite supicu, zatim roštilj i ceo obrok završite sjajnim poslasticama koje restoran Solunac takođe priprema sa ljubavlju.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

RESTORAN KOŠUTA

Restoran Košuta je takođe mesto duge tradicije i odličnih ukusa koje ćete odmah zavoleti. Ovo je restoran i te kako poznat po vrhunskom roštilju jer se uvek priprema od svežeg mesa i odlično se uklapa u sve salate iz ponude.

Uvek sveže i vruće meso stiže za sto, i taman dok popijete kaficu ili sok, vaš roštilj biće spreman da ga okusite i uživate u savršeno mečenom mesu o čemu restoran Košuta posebno brine.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

RESTORAN DEPARTMAN

Restoran Departman je ekskluzivno mesto u samom centru grada i poseduje bogatu ponudu nacionalne i internacionalne hrane i pića, ali kao i većina gostiju, izdvojili smo vrhunsko pripremljen roštilj koji nas je oborio sa nogu.

Uživaćete u svakom zalogaju, a mi vam uz roštilji preporučujemo hrskavo pečene krompiriće koji su se savršeno uklopili u sočan roštilj iz restorana Departman.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

RESTORAN DVA JELENA

Restoran Dva jelena je pravo mesto tradicije i nalazi u čuvenoj Skadarliji. Predtsvlja pravo oličenje naše domaće kuhinje, zbog čega smo ga odabrali jer na jedinstven način priprema preukusni roštilj kojem je teško odoleti.

Pored bogate ponude različitih domaćih jela, roštilj je nešto što se u restoranu Dva jelena ne propušta. Uživaćete kako u jelu, tamo i u ambijentu koji takođe prati tradiciju i šružiće vam zaista nezaboravno iskustvo.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Spremili smo za Vas: