Magazin

NAJBOLJA MESTA ZA DOČEK

NAJBOLJA  MESTA ZA DOČEK
Ako želite da ova Novogodišnja noć bude ta koju ćete prepričavati na svakom druženju, slavlje koje ćete svrstiti medju najbolje do sada – okupite društvo i zajedno potražite najbolje mesto za doček Nove 2016. godine!
 
Ova godina je na izmaku. Tokom nje uz Vas su bili porodica i prijatelji. Pravili ste zajedničke planove, a u ostvarenjima Vaših ličnih oni su vam bili oslonac. Pravite planove i za sledeću godinu, ali pre toga ne propustite priliku da uz druženje sa najbližima proslavite što ste bili zajedno u prethodnoj godini i što ćete ostati zajedno i ubuduće. U Novu 2015. godinu udjite uz veselje, lepo raspoloženje i omiljenu muziku, slaveći sa Vašim najdražima na najboljim mestima za doček! Čuli ste od nekoga ili možda i sami mislite da je Novogodišnja noć precenjena, da je to izlazak kao i svaki drugi? Razmislite bolje. Nije li ovo noć koja simboliše novi početak, nove prilike? Okrećući se oko sebe vidite ljude koji su poneseni prazničnom, atmosferom, dobrim raspoloženjem. U narednu godinu ulazite sa optimizmom. Slavite stare uspehe i nadate se novim.  Dragim osobama oko sebi govorite “i ovu godinu smo prošli držeći se zajedno i bili smo tu jedni za druge”.
 Kažu da nije bitno gde si, već s kim si. Ipak, ambijent, muzika, hrana i piće umnogome utiču na Vaš ugođaj. Uz najluđu noć ide odličan provod u najboljim mestima za doček! Ako još uvek niste odlučili koje je Vaše najbolje mesto za doček 2015., tu smo da Vam pomognemo. Svaku vašu zamisao nastojimo da ispunimo! Svačiji ukus može biti zadovoljen! Da li biste za ovaj doček probali nešto drugačije nego za prošli? Ukoliko se još uvek niste opredelili gde ćete ići – proverite šta vam od ovoga deluje kao najbolje mesto za doček:
-restorani u kojima sa porodicom i prijateljima možete uživati uz uživo domaću muziku, bogat izbor jela i pića, lepo uređen enterijer i ljubazno osoblje, splavovi, kafane: 
 
 
Belwood, Pionirski park
Inter Hollywood Ledine
Imperial Club, restoran Sava, Sava Centar
Verige, Ušće
Splav-restoran Vizantia
Splav-restoran Karibi
Splav-restoran Kruna
Gradska kafana Savamala
SKY Night Club & Restaurant
Bristol, Savamala  
Svečana sala AS Lazić
Hollywood, Zemun
Atos
 
-ukoliko preferirate DJ-eve, obradu stranih i domaćih hitova, za Vas su sledeće žurke:
 
Club Sugar & Spice
Semafor žurka na šest sjajnih stejdževa
 
Nije vam dovoljno najboljih mesta?
 
-Želite pravu zimsku atmosferu, prirodno okruženje, sneg? Za vas su putovanja na naše najlepše planine – Zlatibor i Kopaonik! 
-Ako biste za promenu slavili u drugom gradu – tu su ponude za jedan od naših najlepših gradova – Novi Sad. Ili, ako ste za još veću promenu – putovanje u inostranstvo, u najblistavije svetske prestonice – Beč, Amsterdam, Atinu, Budimpeštu, Istanbul, Lisabon, Milano, Rim, Veneciju, Napulj, najlepše gradove Švajcarske, Pariz...
 
Opise ovih najboljih mesta za doček možete pronaći na našem sajtu. Koju god ponudu da odaberete, uz dobro raspoloženje Vas i Vaših prijatelja najbolji novogodišnji provod do sad je zagarantovan! 31. decembra mislite samo na to da ste zaslužili najbolji doživljaj za kraj stare i početak nove godine. Budite pozitivni, nasmejani, opušteni, a sve ostalo što doprinosi odličnom ugođaju prepustite osoblju i atmosferi izabranog najboljeg mesta za doček!
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA