Magazin

Mister Nove godine

Mister Nove godine

 Sastale se clanice jednog zenskog foruma da se dogovore oko organizovanja izbora i kriterijuma koje treba da ispuni  M I S T E R   NOVE GODINE. Najzivlja diskusija se rasplamsala oko tih kriterijuma, posto su odmah eliminisani oni uobicajeni koje svaki muskarac treba da zadovolji ( i to ne samo u NOVOGODISNJOJ NOCI) tipa: prikladno odevanje i ponasanje, pazljivost i vedrina - elegantnost i galantnost.  Zelele su da postave visoke zahteve, na koje ce moci da odgovore samo izuzetni muskarci.

Ne bira se  M I S T E R  NOVE GODINE svaki dan.
Zakljucak sastanka:
1. Ucestvuje svaki gost u NOVAGOD - organizaciji,  za koga njegova pratilja ispuni upitnik i za njegovu kandituru licno garantuje.
2. Formiraju se dve radne grupe: grupa A/ da odredi kriterijume "konkursa" i grupa B/ da se pobrine za sponzore izbora za titulu MISTER NOVE GODINE, kao i za raskosne poklone, kako pobedniku, tako i njegovoj pratilji.
 
Lista kriterijuma je bila veoma duga i ambiciozna, predvidjeno je striktno bodovanje  odgovora (samo DA- NE) i odredjeno je da se bira samo jedan MISTER NOVE GODINE, logicno: ko ostvari najvise bodova.
Znate sta, sve je super funkcionisalo, od organizacije, preko bogatih sredstava za ekskluzivne nagrade, do zaista masovnog odziva.
Ali... konkurs je doziveo fijasko, totalni neuspeh! Svaka pratilja je stavila svoj potpis, tj "ruku u vatru" da bas njen kandidat bude MISTER NOVE GODINE (da li bas samo zbog nagrade?!) i SVI prijavljeni su imali MAKSIMALNI BROJ BODOVA!!!
Sta sad, propala stvar nacisto, ali sebe radi, mozda biste mogli u intimnosti svoje veze, zajedno da se testirate, tek da vidite gde ste... Bodovi se dobijaju samo za NJENO  DA, a pobedili ste samo ako ONA TAKO KAZE, kolikogod da ste osvojili.
Tako cete za NJU, za NAJVAZNIJU, sigurno osvojiti titulu  NJEN MISTER NOVE GODINE!
UZIVAJTE!
PS:
           Kriterijumi za izbor :
1.Kad je pobedjen, ne gubi srce. 2. Hrabro pokazuje kukavicluk. 3. Ne ljubi je u celo, da ne bi stalno morala da nosi visoke stikle. 4. Njegov moto je: Kad me prvi put prevaris- krivica je tvoja; kad me drugi put prevaris - krivica je moja. 5. Srce mu govori TIK-TAKA, a ne TAK-TIKA. 6. Ume da kontrolise bes, kako bes ne bi kontrolisao njega. 6. Ima onoliko godina koliko lh oseca. 8. Oprezan je i stedljiv, a ne kukavica i skrtac. 9. Cesce se pokaje kad cuti, nego kad govori. 10. Ume da cuva vasu zajednicku privatnost. 11. Ne smatra sebe neodoljivim genijalcem. 12. Kad ima uspeha -upoznaju ga ljudi, ima li neuspeha - on upoznaje ljude. 13. I kad je veliki, druge ne smatra malima. 14. Uveren je da VELICINA NIJE APSOLUTNA; UPOREDJIVANJE JE POVECAVA ILI  UMANJUJE.
BROD, KOJI NA RECI IZGLEDA VELIKI - NA MORSKOJ PUCINI JE MALI.

Spremili smo za Vas: