Magazin

Merak kao umetnost - restoran Nebo i zemlja

Merak kao umetnost - restoran Nebo i zemlja

Merak kao umetnost drugo je ime za restoran Nebo i zemlja. " Merak, srpska reč, znači zadovoljstvo koje proističe iz malih stvari", napisali su novinari Independenta. Naime, oni su ovu našu reč svrstali u jedinstven rečnik najlepših reči u svetskim jezicima koje nije moguće prevesti na engleski jezik. U pitanju su reči i izrazi koje opisuju nešto divno, istinsko zadovoljstvo i pozitivna osećanja.

 

Merak je i fantastičan izbor vina, delikatesnih sireva i kubanskih cigara uz magičan pogled na reku i najlepše muzičke tonove… Restoran Nebo i zemlja vodi računa o svojim meraklijama i hedonistima i njihovim željama. Svakoga dana u ponudi ima nešto novo i drugačije, baš po njihovom ukusu. A sve to čini na jedan poseban, zaista umetnički način.

 

 

Merak kao umetnost odražava se i u kuhinji restorana Nebo i zemlja. Ovde možete isprobati ukuse koji će Vas povesti put neba hedonizma ili vezati za tradiciju, prošlost i zemlju. Probajte, na primer, Nebo i zemlja pate - guščja pašteta sa brioš hlebom i aromatizovanim puterom i domaća pašteta od čvaraka sa vrućim hlepčićima i karamelizovanim lukom. Fantastičan spoj raznovrsnih ukusa je nešto po čemu se Nebo i zemlja izdvaja. Za potpuno uživanje, iskusni konobori pomoći će Vam da odaberete najbolje vino uz obrok koji ste naručili.

 

 

Merak kao umetnost uživanja ogleda se i u autentičnom ambijentu. Svaki detalj u restoranu Nebo i zemlja priča jedinstvenu priču. Tako su se i grede iz stare nekadašnje pekare, na čijem se mestu danas nalazi ovaj ugostiteljski biser, sjajno uklopile sa modernim dizajnom i enterijerom. Topao i komforan, priuštiće Vam najlepše trenutke opuštanja i uživanja.

 

Merak kao umetnost i umetnost kao merak posebno se prepliću u sjajnim muzičkim nastupima vrhunskih muzičara, koji su sa Vama sedam dana u nedelji u restoranu Nebo i zemlja.

 

Restoran Nebo i zemlja rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: