Magazin

Luksuzan doček na reci - restoran Bahus Inn

Luksuzan doček na reci - restoran Bahus Inn

Zemunski kej, sa zvaničnim nazivom Kej oslobođenja, naselje je i popularno šetalište u Beogradu. Nalazi se na desnoj obali Dunava. Počinje ispod brda i naselja Gardoš i doseže do opštine Novi Beograd.

 

Visoki obalski nasip napravljen je 1967. godine, a u septembru 2007. urađena je značajna rekonstrukcija keja sa još većim izdizanjem nasipa.

 

Ovaj deo Zemuna je bogat uređenim zelenim površinama, parkovima, pešačkim i biciklističkim stazama. Obala je lokacija mnogih restorana i klubova na vodi.

 

Ovde se nalazi i hotel Jugoslavija, na prostoru između Keja oslobođenja i Bulevara Nikole Tesle, a baš tu u blizini je i restoran Bahus Inn.

 

Restoran Bahus Inn

 

Bahus je tokom ranih devedesetih godina bio jedan od prvih splavova-restorana na vodi iza hotela Jugoslavije. Vremenom je prerastao u restoran Bahus Inn. Tačna adresa je Bulevar Nikole Tesle bb.

 

Gostima nudi usluge smeštaja i ishrane. Splav u prizemlju sadrži restoran sa odvojenim delom za pušače i nepušače, a potom i dva sprata sa tačno osam apartmana.

 

Raspolaže sa lux apartmanima, a svaki od njih je zasebna priča koja pruža iste, ali u isto vreme različite usluge komfora, od masažnog đakuzi bazena do saune i prostranih terasa s prelepim pogledom na Dunav.

 

Ovde se organizuju rođendani, godišnjice, krštenja i jubileji, kao i docek. Enterijer čini spoj rustičnog i unikatnog.

 

Od ukusnih jela u ponudi su oni nacionalna. Rečna riba uvek je sveža, a rolovana prasetina i biftek u ulju, kao i punjeni pileći medaljoni specijaliteti su ove kuće. Ovde možete da probate više od 100 vrsta vina, a preporuka je vino kuće vinarije Aleksandrović.

 

 

 

 

Restoran Bahus Inn Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Bahus Inn Nova godina se organizuje uz all inclusive piće i svečanu večeru. U ponoć se služi šampanjac. Za zabavu je zadužen tamburaški orkestar. Cena ovakvog dočeka po osobi je od 40€ do 50€.

 

Foto: Facebook / bahusinn

A.K.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner