Magazin

Ludi doček sa DJ-evima u klubu Dragstor Play

Ludi doček sa DJ-evima u klubu Dragstor Play

Ludi, moderan doček Nove godine je pred vama, ne propustite priliku da u Novu godinu uđete đuskajući uz najveće hitov elektronske muzike koju će za vas puštati najbolji beogradski DJ-evi u klubu Dragstor Play.

Ukoliko želite da u Novu godinu uđete na mestu gde se uvek vrhunski provodi, đuska do ranog jutra i gde se piju najbolja pića, onda je popularni beogradski klub Dragstor Play pravo mesto za vas. Dočekajte Novu godinu u ovom klubu po ceni od samo 20 evra. Pijte najbolja pića, đuskajte sa svojim prijateljima, šmekajte najzgodnije momke i najlepše devojke, uđite u Novu 2018. godinu u fenomenalnom raspoloženju.

Za pultom kluba Dragstor Play vrhunski bit će praviti The Beatshakers i DJ Playa. U najluđoj noći uživajte u najvećim hitovima House, disco, RnB muzike. Provedite se kao nikada do sada.

Klub Dragstor Play je jedan od najpopularnijih beogradskih klubova u kome se okuplja urbana beogradska ekipa koja zna kako da se provodi. Budite i vi deo ove ekipe, dočekajte Novu godinu baš sa ovom cool ekipom. Klub Dragstor Play se svojim izgledom izdvaja iz mora drugih klubova budući da je enterijer takav da parira najboljim evropskim klubovima.

Ne propsutite priliku da dočekate Novu godinu uz zvuke elektornske muzike, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoje mesta.

Spremili smo za Vas: