Magazin

Luda jesen u Beogradskim klubovima

Luda jesen u Beogradskim klubovima

 Leto je mnogima omiljeno godišnje doba, ne isključivo zbog letovanja i godišnjih odmora, nego zbog provoda na otvorenom. Vreme nas je poslužilo, pa smo provodili lude noći na najboljim beogradskim splavovima.

Polako se vraćamo u period jakni, cipela i čizama, pa se najbolji noćni provod u Beogradu seli u klubove!

Najbolje jesenje žurke u Beogradu

Jesen je vreme kada (svidelo se to mnogima ili ne) grad dobija posebnu notu. Svi su tu – i studenti, i zaposleni i turisti. Grad kao da dobije neku posebnu notu. A kada je reč o noćnom životu... žurke u svakom klubu su neizbežne!

Ove jeseni ne propustite...

Kafana Tarapana – kako kažu, sinonim za kafanski provod u Beogradu. Nalazi se u samom centru grada i uvek, ali uvek je krcato! Što je i razumljivo, jer svakog vikenda nastupaju najpoznatije ličnosti sa naše estrade. Kafana je uvek pravi izbor jer je domaćinska atmosfera zagarantovana, naročito ukoliko ste ljubitelji dobre stare kafanske muzike. Pored Tarapane, ove jeseni nikako se ne sme propustiti provod u kafanama Ona Moja i Stara pesma.

Klub Stefan Braun – ove jeseni jednostavno ne smete propustiti  jedan od najpoznatijih klubova, ne samo u Beogradu, nego na čitavom Balkanu! Zašto je to tako? Jedini je klub u našoj prestonici koji se nalazi na 9. Spratu. I čim izađete iz lifta, vi ste u klubu! Zvuči kao u filmovima, zar ne?

Klub Brankow – jednostavno, drugačiji od drugih. Zašto? Ako ste ljubitelji disco, RnB i House muzike, ove jeseni ne smete propustiti ovaj sjajan klub. Setite se samo svih letnjih hitova... Žurke uz vašu omiljenu muziku u Klubu Brankow biće spektakularne.

I to nije sve. Beograd u toku jeseni jednostavno živi punim plućima. Grad nikada nije prazan, a ni noćni klubovi. Pogledajte gde još možete da očekujete nezaboravne žurke ove jeseni.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR