Magazin

Love House Event Hall Nova godina – najlepša novogodišnja čarolija

Love House Event Hall Nova godina – najlepša novogodišnja čarolija

Love House Event Hall Nova godina idealan je način da najlepša novogodišnja čarolija obeleži početak Vaše nove godine i novih uspeha. Čarolija počinje već samom lokacijom Love House Event Hall-a. Rub, snegom prekrivene bajkovite Zvezdarske šume, savršena je lokacija, udaljena 10-ak minuta od centra, Novog Beograda i ostalih delova grada.

 

 

Nastavlja se ulaskom u prelepu svečanu salu, koja ostavlja bez daha. Nova, moderna i savršeno dizajnirana, istovremeno je luksuzna, komforna, topla i romantično bajkovita. U osnovi, enterijer je neutralnih boja, što omogućava da se, u zavisnosti od prilike, dekoriše na najlepše i najmaštovitije načine. Nova godina je događaj kome se pristupa sa posebnom pažnjom. U skladu sa tim i novogodišnja dekoracija sale u kombinaciji sa najlepšim svetlima je magična.

 

Veliki plesni podijum, prostrana sala i odmeren rapored stolova, omogućavaju da u proslavi neometano uživate, bilo da sedite za stolom, krećete se kroz restoran ili opušteno i veselo igrate. 6 metara visoki plafoni, namodernija ventilacija i klimatizacija garantuju idelanu tempereturu i nezadimljen prostor.

 

EVENT HALL LOVE HOUSE NOVA GODINA 2022

 

 

Event Hall Love House Nova godina 2022 nudi i kulinarsku čaroliju. Vrsni šefovi kuhinje, sa puno ljubavi, znanja i umeća pripremaju savršene specijalitete domaće i internacionalne kuhinje.

 

Za dobru energiju i raspoloženje gostiju zaduženi su neki od najboljih prestoničkih bendova. Raznovrstan repertoar na kome se smenjuju najveći hitovi zadovoljiće ukuse svih prisutnih. Nemoguće je da novogodišnja noć prođe a da ne čujete taktove Vama omiljenih numera.

 

Poseban, ali izuzetno bitan začin ove novogodišnje čarolije čini osoblje Love Hose Event Hall-a. Kompletan tim posvećen je tome da se gosti savršeno provedu, lepo osećaju i dobiju uslugu na svetskom nivou. Pored već pomenutih kulinarskih majstora, na raspolaganju su Vam i iskusni konobari, ljubazne hostese, kao i osoblje zaduženo za odlaganje Vaše garderobe i bezbednost automobila na parkingu.

 

Love House Nova godina može ugostiti do 400 osoba. Ekipu koja ovde proslavlja doček čine kulturni, nasmejani i vedri gosti, raspoloženi za druženje i zabavu.

 

Ukoliko želite da i Vi sa vašim najdražima prisustvujetenajlepšoj novogodišnjoj čaroliji, pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević