Magazin

Lapsus bend za doček Nove 2020. godine u hotelu Metropol

Lapsus bend za doček Nove 2020. godine u hotelu Metropol

Bliži nam se 31. decembar i najluđa noć u godini! Da li imate odgovor na najpopularnije pitanje - Gde ćeš za doček? Mi imamo specijalan predlog za vas!

Da li ste zainteresovani da vam novogodišnja noć bude luksuzna? Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu hotel Metropol će ponuditi baš to!

Očekuje vas gala veče u skladu sa istorijom i tradicijom hotela, koja se neguje i danas. 
 
Osim samog ambijenta i elegantnih toaleta, za to će se pobrinuti i bend koji je ovaj hotel angažovao.
 
O čemu je reč, predstavljamo vam u ovom tekstu. 
 
 
Hotel Metropol
 
Hotel Metropol smešten je u Bulevaru kralja Aleksandra 69 i deo je Luxury Collection grupacije. Izgrađen je u periodu od 1954. do 1958. godine i predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. Reputaciji ovog hotela doprinele su znamenite ličnosti koje su tu odsedale. neke od njih su: Luj Armstrong, Elizabet Tejlor, Hajle Selasije, Če Gevara i mnogi drugi.
 
Hotel Metropol se smatra jednim od najluksuznijih hotela na Balkanu, a nosilac je pet zvezdica. Ima 198 soba i 38 apartmana, uključujući predsednički apartman od 150 metara kvadratnih.
 
Kada je Nova godina Metropol ima prigodan prostor za proslavu, jer balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da budu lokacije za sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i drugog.
 
Hotel poseduje i devet sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve druge slične vrste događaja.
 
Metropol ima internacionalni restoran fine hrane, kao i Rooftop restoran u kom je moguće organizovati koktele i različite vrste proslava.
 
 
Lapsus bend
 
Lapsus bend jepop - folk bend, jedan od mlađih na sceni. Pojavili su se pre pet godina, 2014. godine, a pažnju su privukli tako pto su snimali obrade pesama i objavljivali ih na društvenim mrežama.
 
Članovi ovog benda iz Bosne i Hercegovine su: Emir Aličković - frontmen i vokal, Mahir Osmanović - gitara, Mumin Korajac - bubnjevi, Muamer Bošnjaković - klavijature, Demin Puza - klavijature.
 
Njihov talenat prepoznao je Bane Opačić, poznati tekstopisac i kompozitor, koji im je i napisao veći broj hitova.
 
Lapsus bend je jedan od natraženijih bendova današnjice, a imaju i mnoštvo hitova - Foliraš, Lažo, Idealno veče, Hendikepiran i tako dalje. Na letnjoj turneji rasprodali su svih 45 koncerata, koliko su i zakazali.
 
Najviše pažnje privlači pevač Emir, koji je rođen 1995. godine u Zenici, a danas živi u Beogradu. Bio je učesik muzičkih takmičenja, a na časove pevanja išao je kod Aleksandre Radović.
 
 
Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020 u hotelu Metropol?
 
 
Ukoliko želite da slušate Lapsus bend u hotelu Metropol, trebalo bi da izdvojite više od 100 evra. Cena zavisi od pozicije stola. Jedino barski stolovi koštaju 50 evra. Banket sedenje u žutoj zoni košta 110 evra, u plavoj zoni 130 evra i u roze zoni 160 evra.
 
Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Metropol pod cenom karte obuhvata svečanu večeru na bazi švedskog stola i šampanjac tačno u ponoć. Sve drugo od pića se plaća dodatno.
 
Ukoliko ste zainteresovani da ovako provedete Novu godinu možete da rezervišete karte ukoliko pozovete ili pišite na 062/111 22 33 ili 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Želimo vam divnu noć i lep provod! Srećna Nova godina!

Spremili smo za Vas: