Magazin

Kurs za frizera

Kurs za frizera

Kurs za frizera predstavlja jedan od trenutno najtraženijih kurseva na tržištu koji vam može garantovati siguran uspeh. Ukoliko ste kreativni i volite druge da učinite zadovoljnima, kurs za frizera biće vaše pravo zanimanje u kojem ćete uživati.

 

Kurs za frizera treba pažljivo odabrati i trebalo bi da nudi kompletno znanje koje je vama neophodno da biste postali uspešni frizer.

 

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD

 

 

Kurs za frizera Beograd i njegova cena ne moraju uvek garantovati kvalitet. Odaberite krus koji će vam pružiti kompletno znanje, teorijsku i praktičnu obuku nakon čega ćete moći samostalno da radite . Kurs za frizera obezbediće vam put ka samom vrhu ukoliko uložite svoj trud i ideje i to pretočite u realnost.

 

Akademija Panjković je prestižna akademija koja nudi najkvalitetniji program obuke u Srbiji. Završetkom akademije Panjković otvorićete sebi mnoga vrata u svetu nege i lepote i sa lakoćom ćete savladati sve tehnike najtraženijeg zanata u svetu.

 

U pitanju je kurs za frizera koji je proizišao iz ideje da Miki svim polaznicima prenese svoje znanje koje je doneo iz Amerike završetkom najboljih najboljih škola za frizera. Velikim trudom i naporom, akademija Panjković postala je ono što jeste danas i mnoge polaznike izvela na pravi put do uspeha.

 

 

Šta dobijam upisom akademije Panjković?

 

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima


 

 

Kurs za muškog frizera osmišljen je da traje 5 meseci, dok je kurs za ženskog frizera predviđen da traje 6 meseci. Za to vreme, pored kompletne obuke uživaćete u druženju i opuštanju sa svim polaznicima. Očekuje vas prijatan ambijent i kurs koji ćete zahvaljujući timu sa lakoćom savladati.

 

Odaberite put ka sigurnom uspehu i upoznajte sve tehnike frizerskog sveta na pravi način. Akademija Panjković obezbediće vam najbolje za vas, nakon čega možete samoslatno voditi posao i uživati u njemu.

 

Budite deo prestižne akademije Panjković i osigurajte sebi put ka vrhu, nakon čega će svi prepoznati vaše umeće.

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner