Magazin

Kuda za Novu godinu

Kuda za Novu godinu

Zna se da su najbolje žurke, bile one vezane za Novu godinu ili ne, uvek najbolje u studentskim domovima. Tamo se večno živi ekskurzija, pa nije ni čudo što tamo mora biti najzanimljivije. Ako se još niste odlučili gde za Novu godinu, mi vam od srca predlažemo da je proslavite u nekom od studentskih domova!

Uvek se znalo, u studentskom domu, za male pare najbolja žurka. Sećam se svoje prve žurke u studentskom domu. Svako je davao po 500 dinara, a bilo je i hrane i pića u izobilju. Na svakom spratu različita muzika, na svakom spratu različiti ljudi. A vi idete tamo gde najbolje pripadate. Tu onda nema straha da nećete upoznati ljude koji nisu slični vama. Nekako se zna ko gde pripada, i ko gde ide. Zato ne razmišljate više gde za Novu godinu, već pravo u studentski dom.

Oni koji žive u domu, sigurno se ne pitaju gde za Novu godinu, oni to već znaju. Znaju da se tu sprema najbolja žurka. Znaju da tu mogu da se obuku najsvečanije na svetu ako hoće, ili jednostavno da se iz svojih soba spuste u udobnim farmerkama i majici, opet ih niko neće čudno gledati i provešće se najbolje na svetu.

Priča se da su jedne godine u studentskom domu, ali to se naravno ne treba raditi, he he, ušli u kuhinju meze i jeli lepo, kao ljudi. Oni će se toga sigurno sećati pod stare dane. 

A za šta nam je drugo mladost, nego da je se u straosti sećamo!

Gde za Novu godinu? – U dom! Postoje i varijante studentskih žurki na koje svako donosi svoje piće i hranu, a onda se tamo se spaja i svi su dobrodošli. I ovo takođe zvuči vrlo lako i jednostavno za organizovati, a vi ne rizikujete da na žurci bude samo piće koje vi ne želite piti, ili hrana koja vam se ne sviđa. Ovako znate, vi najbolje možete proceniti koliko možete pojesti i popiti, i šta je to što najviše volite jesti i piti.

Gde za Novu godinu?- U dom! Kada ovako odgovorite na to svečano pitanje, verujte niste pogrešili, tu vam je najveća šansa da upoznate vašu srodnu dušu. Kao što već rekoh, tu se tačno zna na kojem su spratu ljudi slični vama. Samo se popnite na sprat sa muzikom koja se vama najviše dopada, i male su šanse da tu ne vidite neku devojku ili dečka sa očima koje „sijaju“, a koja uz voli vašu muziku

Iskoristite Novu godinu, koja i sama nekako označava novi početak. Tako i vi označite novi početak vašeg ljubavnog života. Gde za Novu godinu- u dom! 

 

Spremili smo za Vas: