Magazin

Kostimi za Novu godinu

Kostimi za Novu godinu
Nova godina se bliži i vi će te je slaviti na maskenbalu, to je odlučeno. Ali nije odlučeno u šta će te se maskirati, a to je složićete se, najvažniji dio ovako provedene Nove godine. Ali ne zaboravite, uz malo mašte mašte, nije neostvarivo, pa tako ni kostimi za Novu godinu. Sve što treba da postavite kao uslov jeste da se vi u tome osećate dobro, i da vama bude smešno i zanimljivo. Kostimi za Novu godinu treba da budu prilagođeni vama, a ostalima će se svideti ako vi zračite tako.
Evo nekih naših predloga kakvi vaši kostimi za Novu godinu mogu biti:
Alisa u zemlji čuda!
Kostimi za Novu godinu treba da budu originalni i maštovati, a priznaćete, Alise u zemlji čuda se odavno niko nije setio. Plava perika će vam dati mogućnost da bar jednom u životu budete plavuša ako vam već priroda nije to poklonila. Stavite mašnu u kosu i frizura gotova! Obucite plavu haljinicu, koju možete posuditi od mlađe sestre, ne bi li vam bia kraća, i tako će te postići efekat seksi Alise u zemlji čuda. Bela kecelja je nešto što svi možemo naći bilo gde, a čak, i vrlo lako ju je napraviti. Najbolji su ovi jeftini a maštoviti kostimi za Novu godinu, zar ne?
Aladin!
Sledeći na listi „Kostimi za Novu godinu“ jeste super junak Aladin. Ako želite da slomite par devojačkih srca, ili ipak, neko od njih da zadržite, Aladin je savršen za vas.
Pronađite negde par belih, širokih pantalona.
 
 
Ili jednostavno kupite nekoliko metara satena i odnesite kod najbliže krojačice. Tražite od mame parče braon materijala, bilo kakvog, da biste napravili pojas koji Aladin nosi oko struka i pričvrstite ga oko svog. Ovo je odličan kostim i zato jer će vam ovaj stegnuti pojas oko stomaka dozvoliti da u najluđoj noći više jedete i pijete a da se to ne primeti.
Plavi prsluk ispod kojeg nećete nositi ništa drugo je sledeći deo vašeg kostima. Odlično da pokažete svoje mišiće i zadivite devojke. 
I za kraj, crveni fes na glavu koji možete pronaći u nekoj od etno prodavnica ili posuditi od nekog drugara koji ide na folklor. Za one koji vole da budu maštoviti do kraja, ćilikm pod ruku i spremni ste za najluđu noć.
Kostimi za Novu godinu sve čine mnogo zanimljivijim, živeli kostimi za Novu godinu!
 

Spremili smo za Vas: