Magazin

Koliko godina ima Zorja

Koliko godina ima Zorja

Ako pratite najpopularnije takmičenje Zvezde granda, sigurno ste čuli za sada već poznato ime Zorja. Oduševila je ceo žiri, a evo koliko godina ima Zorja i odakle dolazi.

 

 

 

Zorja je vrlo talentovana devojka koja je prilikom prvog nastupa na takmičenju podigla ceo žiri na noge i oduševila sve prisutne svojom jedinstvenom bojom glasa u popularnom takmičenju Zvezde granda. 

 

Oni koji su ispratili njen prvi nastup, proed glasa, sigurno su uživali i u njenom nastupu i herizmi koju ona definitivno poseduje. Zorja je iz Beograda i od malena živi u svetu muzike. Muzički je edukovana, zbog čega i jeste toliko posebna, jedinstvena i drugačija. 

 

Dakle, Zorja je rođena 1996. godine i trenutno ima 26 godina. Nema sumnje da je njen talenat konačno prepoznat i da joj predstoji blistava muzička karijera ž, a mi se radujemo njenim novim pesmama koje je najavila da će snimati nakon učešća u takmičenju Zvezde granda.

 

Ono što nas raduje, jeste da ova Nova godina sigurno neće proteći bez njenog nastupa u nekom od popularnih restorana ili klubova.

Do tada, uživajte u njenim nastupima i definitivno, magičnom glasu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Spremili smo za Vas: