Magazin

Koliko godina ima Voyage

Koliko godina ima Voyage

Sve one koji su čuli za veliku muzičku zvezdu Voyage, evo i odgovora koliko godina ima Voyage. Sigurno većinu interesuje ovo pitanje, sa obzirom da izgleda veoma mlado, a već je postigao veliki uspeh kada je muzika u pitanju.

 

 

 

 

Voyage ili drugačije Mihajlo Veruović javnosti je postao poznat pojavljivanjem na muzičkoj sceni sa devojkom Breskvicom, nakon čega su napravili pravi haos na sceni svojim hitovima. Koliko Breskvica ima godina možete saznati klikom na link ovde.

Voyage je rođen 2001. godine i iako je veoma mlad, predstoji mu velika muzička karijera, sudeći po pesmama i hitovima koji broje po nekoliko miliona pregleda.

Pored pesama sa Breskvicom, snimio je pesmu i sa popularnim Vukom Mob, kao i Tanjom Savić čiji hit broji oko 20 miliona pregleda. 

Prisetimo se, Voyage i Breskvica snimili su hitove poput "Vrati me", "Beli grad", "Budi tu", "Cest La vie", "Anđele", "Bezimena" a neke od njih smo imali priliku da čujemo u najpopularnijim klubovima i na splavovima

Svaka od tih pesama je i dan, danas slušana, i iako tek na početku, sigurni smo da će zahvaljujući talentu ostati uvek popularni kao i do sada.

 

Spremili smo za Vas: