Magazin

Koje Zvezde Granda su nastupale za Novu godinu u restoranu Jezero by Azzaro?

Koje Zvezde Granda su nastupale za Novu godinu u restoranu Jezero by Azzaro?

Jedan od prepoznatljivijih restorana na Adi Ciganliji, na prelepoj lokaciji svake godine organizuje fantastičan doček Nove godine u Beogradu. Restoran Jezero by Azzaro spada u grupu posebnih restorana i prostora za sve vrste proslava kao što su krštenja, rođendani, korporativne i privatne proslave poput svadbe i venčanja.

Restoran poseduje poslednju tehnologiju ekskluzivne rasvete i profesionalnog osvetljenja, kao i specifičnu terasu koja ima pogled na popularno jezero. Jezero by Azzaro je jedan od lidera u kategoriji prostora za sve vrste proslava.

Kada je u pitanju Nova godina restoran Jezero by Azzaro svake godine organizuje jedinstven doček sa spektakularnim izvođačima u sve tri svoje sale koje poseduje ovaj restoran. Za fantastičnu atmosferu u novogodišnjoj noći bile su zadužene Zvezde Granda, a neki od njih su Katarina Grujić, Nenad Manojlović, Ljuba Perućica i Kristina Nina Jovanović. Pošto je Beograd poznat po najboljem noćnom provodu, sigurno ste već imali priliku da čujete ove neverovatne izvođače u nekim od klubova ili kafana.
 

restoran jezero ada cignalija nova godina

 

KATARINA GRUJIĆ NOVA GODINAKatarina Grujić je srpska pop – folk pevačica koja je javnosti postala poznata 2012. godine učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gde je stigla do super – finala i zauzela je osmo mesto. Aleksandra Prijović, Milica Pavlović i Katarina Grujić nakon uspešne sezone u Zvezdama Granda postale su jedne od najtraženijih pevačica Zvezda Granda.


Katarina Grujić iza sebe ima veliki broj nastupa kako u Beogradu i Srbiji, tako i širom Evrope. A što se tiče njenih hitova, najpopularnije i najslušanije pesme su Greška, Lutka, Paranoičan a nova pesma koju je veoma skoro objavila pod nazivom Muška Kurva teži ka tome da postane jedan od najpopularnijih njenih dosadašnjih pesama.


Da slušate ovu spektakularnu pevačicu imali ste priliku da čujete u nekim od vodećih klubova Beograda kao što je klub Gotik, klub kafana Tarapana, splav River i drugi.


A jedan od najboljih njenih nastupa je bio upravo za Novu godinu u restoranu Jezero na Adi.

 

NENAD MANOJLOVIĆ NOVA GODINA


Nenad Manojlović je srpski pop – folk pevač koji se takmičio 2016. godine u ovom popularnom takmičenju gde je stigao do finala. Nenad je u javnosti poznat kao brat pevačice Rade Manojlović. Nenad ističe da je obožava domaću i stranu muziku, ali najviše bosansku scenu kad su narodnjaci u pitanju.


U dosadašnjoj karijeri Nenad Manojlović je izbacio samo dve pesme pod nazivom Ti meni ja tebi i Ponos Grada. Najviše nastupa ima na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja, jer narodne pesme u njegovoj interpretaciji zvuče veoma specifično i jedinstveno.


Nenad Manojlović nema nešto puno nastupa po beogradskim kafanama, jer se od početka karijere posvetio svečanim proslavama poput svadbe i venčanja, dok je za Novu godinu u restoranu Jezero na Adi Ciganliji napravio neverovatnu atmosferu.

 

LJUBA PERUĆICA NOVA GODINA


Ljubomir Ljuba Perućica je jedan od proslavljenih takmičara Zvezda Granda iz sezone 2013/2014 gde je osvojio sedmo mesto u finalu. Rođen je u Mostaru, BiH, a odrastao je u Požarevcu. U dosadašnjoj karijeri izbacio je čak sedam singlova i sprema svoj prvi solo album koji se očekuje uskoro.


Ljubu Perućicu ste imali priliku da slušate u jednoj od najpopularnijih beogradskih kafana, a to je kafana Ona Moja.


Neki od njegovih singl pesama je Dolazi naše vreme, Duple suze, Uzalud i mnoge druge, a za sve ove pesme je snimio i video spot.


Nova godina restoran Jezero by Azzaro nas ni ove godine nije izneverila kada je u pitanju doček novogodišnje noći. Sjajni izvođači, bogata ponuda neograničenog domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i svečana večera na bazi švedskog stola na kojem ste mogli pronaći razne đakonije. Raspon cena za ovaj doček je bio od 60€ do 120€ i u cenu je bilo uključeno sve što smo naveli u prethodnoj rečenici.

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner


Popularne ponude