Magazin

Klub Tilt- pravo mesto za doček Nove godine

Klub Tilt- pravo mesto za doček Nove godine

Ljubitelj ste savršenog bita elektronske muzike koji miksaju najbolji DJ-evi? Želite da Novu godinu dočekate baš u nekom klubu gde se pušta najbolja elektronska muzika, gde đuskaju najlepše devojke i najzgodniji momci? Pravac u klub Tilt na doček Nove godine koji se ne zaboravlja.

Pored regularne vrhunske zabave i odlične muzike klub Tilt će vas u novogodišnjoj noći iznenaditi vrhusnkom rasvetom svetskih razmera. Najpopularniji hitovi elektronske muzike koje puštaju DJ Mirko i DJ Meex, više nego pozitivna atmosfera i vrhunska usluga zaposlenih obećavaju savršeni doček koji je neponovljiv.

Cena karte za doček u ovom klubu kreće se od 15 evra. U zavisnosti za koje mesto se odlučite, kao i u zavisnosti koliko je veliko društvo sa kojim dočekujete Novu godinu moraćete da izvojite različitu količinu novca. Za dodatne informacije kliknite što pre na sajt www.novagod.com i saznajte sve neophodne pojedinosti.

Klub Tilt je zimska varijanta popularnog splava Freestyler, mesto gde se zimi održavaju najbolje žurke na kojima se pušta elektronska muzika. Dočekajte Novu godinu u ovom vrhunskom klubu, đuskajte uz popularnu muziku.

Okupite prijatelje, okrenite što pre dobro poznati broj telefona 062-262-212 i rezervišite svoja mesta za ludi doček uz najbolje pesme elektronske muzike.

Spremili smo za Vas: