Magazin

Klub Diamond doček Nove godine

Klub Diamond doček Nove godine
Klub Diamond - novogodišnja noć
 
Ako ste željni dobre zabave i dobrog provoda, ako ste se zasitili kućnih žurki za Novu godinu,
ako želite Novu godinu dočekati u glasnu muziku, vesele ljude, ako želite đuskati celu noć, ako se želite srediti najbolje što umete i biti sigurni da će vas videti mnogo zanimljivih ljudi, ako ste se jednostavno odlučili da ludujte za Novu godinu, i pritom se nalazite u Beogradu, pravi izbor za doček Nove godine, definitivno je klub Diamond! Ovogodišnja ponuda za proslavu novogodišnje noći je zaista odlična. Pogledajte šta vam to klub Diamond nudi:
Što se muzike tiče, zabavljaće vas DJ „Insomnia“, Trubački sastav koji je ujedno i zapaženi učesnik na saboru trubača u Guči, te DJ „Damir“.
Klub Diamond vam ove godine kao ponudu pića nudi celokupan asortiman raznih domaći i stranih pića, kao i neverovatne dvadeset i dve vrste koktela!
Klub Diamond se pobrinuo i za hranu. Na raspolaganju je švedski sto sa najrazličitijom vrstom hrane, tako da nijedan jedini gost ovog kluba ne bi ostao gladan.
 
Cena ovakvog provoda je samo 27 evra, u dinarskoj protivvrednosti.
Klub Diamond vam nudi all inclusive ponudu koja, kako kažu, može da zadovolji i najzahtevnije goste. Slobodno budite zahtevni, uživajte i budite veseli, a klub Diamond vam garantuje da će ispuniti sva vaša očekivanja i da sa ove novogodišnje proslave nečete otići nezadovoljni.
DJ „Insomnia“ će vas zabavljati uz zvuke najpopularnije svetske muzike, Disco, Pop, Latino, Oriental house,  ali i mnoge od popularnihi Mtv hitova.
Zatim, DJ „Damir“ će produžiti zabavu uz hitove Ex-Yu muzike, te domaće zabavne, narodne i splavarske muzike.
 
A za podizanje atmosfere do usijanja, tu je popularni trubački sastav iz Vladičinog hana, koji je osvojio mnoga prva mesta na takmičenjima trubača. Što se tiče ljudi koji vole Rock-n-Roll muziku, ni oni neće ostati nezadovoljeni, klub Diamond je odlučio da doček Nove godine isprati baš uz ovu muziku.
 
Više ni časa nema za čekanje, klub Diamond vam pruža proslavu Nove godine baš onakvu kakvu biste je samu skrojili, zato se pridružite!
Telefon u ruke i rezervišite svoje mesto: 063 / 15 - 823 - 25  i  064 / 90 - 635 – 11
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory