Magazin

Katarina, Ljuba, Nenad i Kristina za doček Nove 2020 godine u restoranu Jezero by Azzaro

Katarina, Ljuba, Nenad i Kristina za doček Nove 2020 godine u restoranu Jezero by Azzaro
Da li volite da vas uveseljava nekoliko pevača? Da li volite i modernu muziku i staru tradicionalnu muziku? Da li volite da proslavljate Novu godinu? Ako je odgovor na sve da, naša preporuka je restoran Jezero by Azzaro!
 
Ovde će nastupiti ekipa od četvoro Zvezda Granda, koje će vam sigurno ulepšati novogodišnju noć! Dva pevača i dve pevačice za potpuni ugođaj!
 
Trebalo bi što pre da se odlučite gde ćete za doček, jer je već poznato ko gde nastupa, a najbolja mesta će s eprva i rasprodati! 
 
Evo šta možete da očekujete od restorana Jezero by Azzaro.
 
O restoranu Jezero by Azzaro
 
Restoran Jezero by Azzaro član je grupe restorana i prostora za svadbe, kao i za druge vrste proslava - krštenja, rođendane, korporativna dešavanja. Kada je doček Nove godine restoran Jezero by Azzaro tradicionalno takođe nudi provod.
 
Nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu. Ovo se smatra adutom ovog lokala, kako zbog lokacije tako i zbog prelepog enterijera.
 
Poseduje kapacitet od čak 600 sedećih mesta, a to ga čini jednim od najvećih restorana za proslave u glavnom gradu.
 
Ovaj restoran ugostiće za novogodišnju noć pevače koji su se proslavili u takmičenju Zvezde Granda. 
 
Katarina Grujić, Ljuba Perućica, Nenad Manojlović, Kristina Nina Jovanović
 
Kada je u pitanju Nova godina restoran Jezero by Azzaro odlučio se da novogodišnju noć njihovim gostima uveličaju Katarina Grujić, Ljuba Perućicu, Nenad Manojlović i Kristina Nina Jovanović.
 
 
Katarina Grujić 
 
Katarina Grujić je Beograđanka, rođena 20. maja 1992. godine. Postala je popularna zahvaljujući Zvezdama Granda i takmičenju u sezoni 2012/2013. Ona je jedna od najpopularnijih Zvezda Granda, ali i jedna od najtraženijih pevačica u zemlji. Njeni hitovi su: Jedno đubre obično, Lutka, Greška, Drugovi, Rođena za bol i tako dalje.

Ljubomir Perućica
 
Ljubomir Ljuba Perućica rođen je u Mostaru 2. januara 1990. godine. Živeo je u Požarevcu, a postao je poznat kao učesnik osme sezone Zvezde Granda kada je zauzeo sedmo mesto. Njegovi hitovi su: Lako ću slagati telo, Magnet za žene, Pijem da zaboravim, Ne dajte me drugovi i tako dalje.
 
Nenad Manojlović
 
Nenad Manojlović dolazi iz Sremske Mitrovice. I on je postao popularan nakon nastupa u takmičenju Zvezde Granda. Poznatje i kao brat Rade Manojlović. Njegovi hitovi su: Ti meni, ja tebi, a poslednji je Ponos grada. Poznatiji je po fenomenalnim izvođenjima pesama Šabana Šaulića.
 
Kristina Jovanović
 
Kristina Nina Jovanović rođena je 3. avgusta 1995. godine u Nišu. Takmičila se u Zvezdama Granda i stigla do trećeg kruga. Nakon što je eliminisana, ponovo je dobila poziv od Grand produkcije da se takmiči u sezoni 2015/2016, a potom i 2016/2017. Danas je član ove kuće, a snimila je nekoliko pesama: Bidermajer, Pakao i najnoviju Živa igračka.
 
Rezervišite doček 2020 u restoranu Jezero by Azzaro
 
Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Jezero by Azzaro nudi cene  od 60 € do 120 €. One zavise od pozicije stola u sali. Uključuju elegantno mesto za sedenje, neograničenu konzumaciju  pića i hrane tokom cele noći, koja je izuzetno bogate ponude. 
 
 
Osim redovnih pića, tu je i kafa, a od hrane vas očekuju predjela, salate, topla jela i desert.
 
 
Rezervaciju možete obaviti na broj telefona 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Ukoliko vas zanima ko još od pevača gde nastupa 31. decembra, pročitajte tekst: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?
 

Spremili smo za Vas: