Magazin

Kako je bilo za Novu godinu u Hotelu Kompas

Kako je bilo za Novu godinu u Hotelu Kompas


Hotel Brod Compass River City je prvi i trenutno najveći brod na Dunavu, i nalazi se u blizini hotela Jugoslavija. Hotel Compass poseduje preko 80 soba i apartmana za sve svoje posetioce i turiste koji se odluče da prenoće u ovom elegantnom brod – hotelu. Takođe, brod poseduje svečanu salu koja je kapaciteta za do 300 osoba, dok je kapacitet restoranske sale nešto manji, do 200 osoba. Na palubi broda nalazi se nesvakidašnja letnja bašta sa barom i bazenom koje možete posetiti tokom letnje sezone. Hotel Brod Kompas je idealan prostor za sve vrste proslava, bilo to da je korporativna proslava vaše firme ili možda vaše venčanje ili svadba.


hotel brod kompas nova godina


Menadžment ovog prelepog hotela odlučili su se da organizuju doček Nove godine uz sjajne izvođače koji se takmiče u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.


Za vrelu atmosferu u svečanoj sali hotela bili su zaduženi mladi i perspektivni duo, koji izvodi popularne hitove na veoma specifičan način, a oni su Anđela Kostić i Žarko Madžić zajedno sa La Perla bendom . U restoranskoj sali, koja je malo intimnija, za atmosferu bio je zadužen Charlie Chords duo.


Cena za Nova godina hotel Kompas je bila u rasponu od 35€ do 50€ i u cenu je bilo uključeno sedenje za svečanim banket stolom, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića i kompletna svečana večera.


Svaki gost ušao je u Novu godinu raspoložen i sa osmehom, jer kako ne bi kada su za atmosferu bili zaduženi sjajni izvođači, ne smemo izostaviti ni dodatni učinak ljubaznog i profesionalnog osoblja, koji su uložili ogroman trud kako bi se gosti osećali veoma prijatno i opušteno u novogodišnjoj noći.


 

Spremili smo za Vas: