Magazin

Kako izgleda doček Nove godine u Komitetu?

Kako izgleda doček Nove godine u Komitetu?

Volite li klupski provod? Manje osvetljenja, više efekata, suvi led, dobro ozvučenje, bendovi ili di džejevi, separei… Mesta kao stvorena za đuskanje i upoznavanje sa onima koji nam se dopadaju.

 

Prestonica je preplavljena klubovima, po čemu je i dobila naziv “grad koji ne spava”. Razlikuju se po enterijeru, lokaciji ili vrst muzike koja se sluša, ali u jednom su svi isti – odličnom provodu.

 

Ovde možete da sretnete ljude različitih godina, spremne na dobar provod uz omiljene zvuke. Klubovi obično rade svih sedam dana u nedelji, odnosno svakog dana ćete pronaći bar neki koji radi.

 

Situacija sa korona virusom je narušila ovu atmosferu, ali verujemo da je to prolazno stanje id a će već sledeće godine sve biti kako treba, a da ćemo to proslaviti već 31. decembra.

 

Ovaj put vam predstavljamo jedan od najpopularnijih klubova – Komitet.

 

 

Klub Komitet

 

Klub Komitet je otvoren u leto 2018. godine, kada se grupa entuzijasta okupila sa idejom da svom voljenom gradu donesu nešto novo - vrhunski lokal kao spoj dobre muzike i zabave sa jedne strane, a sa druge, fenomenalan izbor hrane i pića.

 

Poučeni iskustvom i godinama rada u ugostiteljstvu i turizmu, želeli su da donesu novu energiju pre svega kvalitetom. Tako ćete ovde pronaći pažljivo odabranim meni, vrhunska pića, vinsku kartu, koktel kartu barmena sa najboljih plaža, kao i pažljivo koncipiranu kuhinju, koja može da zadovolji svačije ukuse.

 

Uz kvalitetan muzički odabir pop-rok izvođača u Beogradu i regionu, trude se da svake godine budu inovativniji i bolji, kako bi predstavili svoj grad na pravi način. Tako je i za docek Nove godine.

 

Komitet se nalazi u Karađorđevoj 2-4, u Beton hali.

 

Beton hala je kultno mesto, čija istorija seže krajem tridesetih godina. Gradila se od 1936-1939 godine. Smeštena je na desnoj obali Save,a nekad aje bila Carinski magacinski prostor. Danas je moderna Skadarlija.

 

Njen arhitekta Aleksandar Rodić prvi je imao viziju o novom kultnom mestu Beograda. Uspeo je da napravi konceptualno mesto i zahvaljujući tome dobio svoju prvu nagradu Grand Prix na Bijenalu arhitekture u Beogradu.

 

U Beton hali se danas nalaze restorani i kafei, koji rade "punom parom" i postaju sinonim ovog mesta. U ovom malom delu grada imate priliku da obiđete čitav svet u gastronomskoj ponudi.

 

 

Klub Komitet Nova godina

 

Kada je u pitanju klub Komitet Nova godina je dočekana uz Sedative bend . U pitanjuje je jedan od najmlađih bendova na domaćoj sceni, a osnovan je 12. oktobra 2012. godine u Leskovcu. Čini ga šest članova: Ivan - pevač, Kristina - pevačica, Vukašin - klavijaturista, Nikola - bubnjar, Aleksandar - bas gitarista i Mladen - solo gitarista.

 

Sedativ bend je vrlo tražen kada su u pitanju svadbe i venčanja, ali i ostale privatne i korporativne proslave. Prepoznatljivi su po profesionalnosti na svojim nastupima, kao i po tome što je na svakom njihovom nastupu atmosfera uzavrela.

 

Objavili su do sada sedam pesama, a sarađuju sa Banetom Opačićem, Banetom Vasićem i drugima.

 

Cena karte je bila 40 evra, a rezervacije su se doplaćivale po grupnom sistemu i bile su različitih cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude.

 

Podrazumevali su neograničenu konzumaciju domaćeg i stranog pića, dok su se samo premium pića naplaćivala.

 

A.K.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR