Magazin

Kako izgleda doček Nove godine na splavu Bridge?

Kako izgleda doček Nove godine na splavu Bridge?

Da li su za vas splavovi samo mesta letnjeg provoda ili biste im dali i šansu za nešto više? Danas mnogobrojni splavovi pokušavaju da se oslobode predrasuda i da prikažu sve svoje kapacitete. Jedan od njih svakako je organizacija različitih događaja, pa tako i proslava, a među njima i dočeka Nove godine.

 

Splav Bridge je mesto na kome upravo možete da se provedete i za najluđu noć!

 

Splav Bridge

 

Splav Bridge je smešten na adresi Bulevar vojvode Mišića, kod Sajma, na desnoj obali Save, odnosno na Savskom keju. Sa njega možete da imate najlepši pogled na Most na Adi.

 

Radi tri dana u nedelji. Sredom i petkom gostuju velike zvezde, a subotom najbolji lokalni bendovi.

 

Otvoren je leta 2016. godine i do danas je poznat po fenomenalnim žurkama. Za mnoge je baš on luka dobrog provoda. Prepoznatljiv je po prelepom ekterijeru i enterijeru, a posebno su uočljivi svetlosni efekti.

 

Enterijer je kaskadno ppstavljen, pa su posetici uvek u centru događanja, bez obzira na to gde se nalaze. Mesta za sedenje su udobna, podijum za igru je dovoljno širok, a tu su i barski stolovi za one koji voli da đuskaju.

 

Splav može da primi preko 700 gostiju.

 

Kada je u pitanju splav Bridge cene su veoma pristupačne, a u ponudi je širok izbor pića, koja obuhvataju tropske koktele, žestoka pića i luksuzni šampanjac.

 

Brdige je letnja varijanta kafane Tarapana . Ona je sinonim je za pravi kafanski provod u Beogradu, a nalazi se na adresi Kneza Miloša 9, u samom centru grada Ovde već godinama nastupaju najveće zvezde naše muzičke scene kao što su: Marina Visković, Ana Kokić, Aca Lukas, Marina Tadić, Djani, Paparazzo bend, Tanja Savić, Jovan Perišić, Amar Gile, Lapsus bend, Katarina Didanović, Aleksandar Živanović, Magnetic bend, Milica Pavlović, Katarina Grujić, Jana, Mia Borisavljević, Slađa Allegro, Milena Ćeranić, Dara Bubamara, Saša Matić, Darko Lazić,Mirza Selimović, Mega bend, Pedja Medenica, Marko Žujović, Sanja Đorđević i mnogi drugi. Ovde takođe, u izlasku, možete videti i druge popularne ličnosti.

 

Osim redovnog provoda, na splavu Bridge se organizuje i fenomenalan doček Nove godine. Evo o čemu je reč.

 

Doček Nove godine splav Bridge

 

Za doček 2020. godine splav Bridge je organizovao provod uz Magnetic bend . Bend je osnovan pre tri godine u Beogradu. Objavili su nekoliko pesama, a ona koja je posebno zanimljiva je "Svrati do mene", za koju je Sergej Ćetković komponovao muziku i napisao tekst.

 

Bridge je jedini splav u gradu koji poseduje profesionalno grejanje i potpuno je zatvoren, sa tvrdim krovom, pa za komfor i toplotu u novogodišnjoj noći niko nije morao da brine.

 

 

Cena karte iznosila je 32 evra po osobi, a za svako željeno mesto u klubu plaćala se doplata na grupnoj bazi, koja se kretala od 20 do 240 evra. U cenu karte bila je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija određenih domaćih i stranih pića.

 

Zašto bi trebalo da ovde dočekate Novu godinu 2021? Zato što ćete imati priliku da uživate u društvu najlepših devojaka i momaka u Beogradu, fantastičnoj zabavi, modernom ambijentu i vrhunskoj rasveti i ozvučenju, kao i do sada.

 

A.K.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL