Magazin

Kafe bar Scena Beograd

Kafe bar Scena Beograd

 

UĐITE U NOVU GODINU UZ CAFE BAR SCENA
 
 
Cafe bar Scena je jedan od najpoznatijih lokala u samom srcu Vračara. Nadomak Kalenić pijace. Bilo koga sa Vračara da pitate gde je najbolja atmosfera, znaće vam reći- cafe bar Scena.
Cafe bar Scena još nikoga nije razočarao svojim enterijerom koji se može mjeriti sa najpopularnijim svetskim barovima. Posebno uređen tako da se svi u njemu uvek osećaju ugodno.
Prednost cafe bara Scena jeste i u njegovoj lokaciji. On se nalazi u samom srcu Vračara, samim time i u samom srcu Beograda, a opet, svako želi, može naći mesto za parkiranje. Šta više za poželeti. 
Cafe bar Scena vas poziva da budete njegov gost i u najluđoj noći. Kao i svake večeri, tako i najluđe, Scena se pobrinula da njenim gostima ništa ne fali i da se provedu najbolje moguće.
U tu svrhu, cafe bar Scena je pripremio posebnu ponudu za svoje goste.
Po ceni od 24 evra za devojke i 29 evra za muškarce, svi gosti cafe bara Scena dobijaju all inclusive ponudu pića, a pošto doček Nove godine naravno ne može proći ni bez hrane, cafe bar Scena je obezbedila roštilj, nachose i razne vrste peciva za sve svoje goste.
Muzika je osim hrane i pića, najvažniji deo novogodišnjeg ugođaja, pa je tako ove godine Cafe bar Scena odlučila da njene goste uveseljava Burbon bend, zatim DJ Sergio i DJ Marchez.
Osim njih, veselje će poboljšavati i dvojica finalista eurosonga u Austriji Željko Sarić i Dragan Sarić.
Bar će biti otvoren cele noći, tako da niko od gostiju ne treba da brine za piće.
Cafe bar Scena je najbolje mesto na kojem možete biti u novogodišnjoj noći. Vidimo se tamo! 
Pozovite broj 
062 262 362, 066 088 099 i rezervišite svoje mesto!
 
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA